Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » BAj, ha ugyanabban a blúzban...

BAj, ha ugyanabban a blúzban megyek állásinterjúra?

Figyelt kérdés

Baj ha ugyanabban a blúzban megyek állásinterjúra, ami a önéletrajzomhoz csatolt képen van rajtam? Ez az egy csinosabb blúzom van, és gondoltam ezt húznám föl az interjúra, mégse pólóba menjek. Viszont ez a blúz volt rajtam, mikor a kép készült, ez mennyire baj? Ez hátrány lehet? Föl fog tűnni nekik? Őszintén se pénzem, se lehetőségem nem lenne elmenni másikat venni, mert minden zárva...

L/25

2021. márc. 19. 07:44
 1/10 anonim ***** válasza:
99%
Ha emiatt nem vennének fel, akkor hidd el, hogy jobban jársz.
2021. márc. 19. 07:53
 2/10 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nincs ilyen íratlan szabály erre, hogy nem lehet ugyanabban a felsőben menni, mint ami a képen van?
2021. márc. 19. 07:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, ilyeneken én is szoktam parázni, de eddig semmi baj nem volt belőle, ha ugyanabban mentem, mint mondjuk előző alkalommal, szóval hacsak nem divattervező akarsz lenni, és normálisan nézel ki abban a blúzban, akkor ez szerintem nem fogja őket megakadályozni abban, hogy felvegyenek.
2021. márc. 19. 07:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne? Gondolom, nem divatcéghez mész, legalábbis az érdemes lett volna említeni, ha igen.
2021. márc. 19. 07:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Dehogyis.

Hidd el, nem a blúzodon fognak fennakadni. Főleg ha pali interjúztat, akkor aztán az utolsó utáni gondolata lesz, hogy jé, ez ugyanaz a blúz, mint az önéletrajzban a képen :D

2021. márc. 19. 08:07
 6/10 A kérdező kommentje:
Irodai adminisztrátor állás.
2021. márc. 19. 08:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gond. Senki nem fog belekötni. A lényeg a szakmai tudásod és ambíciód (hacsak nem egy modellügynökséghez jelentkeztél).
2021. márc. 19. 08:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem a blúzodat fogják nézni,márha normálisak hanem a tudásod és a kommunkációd.Ha azok rendben vannak akkor nincs mitől félj.
2021. márc. 19. 09:25
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez senkit nem fog érdekelni.

Az a lényeg, hogy normálisan ki legyél öltözve (helyesen látod, hogy a póló nem ide való). És persze, hogy tudd azt, amit ők elvárnak.

2021. márc. 19. 10:56
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen rendben van.

Maszk legyen rajtad,max.azt mondják,h leveheted,bár én ezt most nem tenném.

Sok sikert!

2021. márc. 19. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!