Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Más is utálja a Home Officet?

Más is utálja a Home Officet?

Figyelt kérdés

2021. márc. 16. 17:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
37%

Egyszerű a képlet, aki dolgozni akar, nem home office-ban gondolkodik. Eseti, extrém esetben persz oké, de hosszútávon csak azok gondolkodnak home office-ban, akik eleve nem is akarnak dolgozni és/vagy gyűlölik az embereket!

Minden más csak "tejszínhab", amivel az igazságot akarják flfedni... srx. tudom, ezzel nem vagyok népszerű, de így van!

még egyszer mondom, a hosszútávú rendszeres home office-ra vonatkozik, amit írtam

2021. márc. 17. 05:56
 12/19 A kérdező kommentje:
Sajnos a főnök erre a két hétre azt mondta, h "kötelező" HO van, mert volt egy covid pozitív kollégánk pont március 8 előtt, illetve gyors tesztet rendelt el mindenkinek és a cég fizeti. szerencsére az negatív lett.
2021. márc. 17. 07:14
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

"csak azok gondolkodnak home office-ban, akik eleve nem is akarnak dolgozni és/vagy gyűlölik az embereket!"

Home office-ban is el kell végezni azt a munkát, amit az irodában.

Sokkal jobb, mert nem kell annyival korábban kelni, nem kell utazgatni, stb.

2021. márc. 17. 07:26
 14/19 anonim ***** válasza:
22%
Home office mi? Dolgozz otthonról, végezd a feladatodat maradéktalanul, de se eszköz, se program semmit nem adnak. De legyen ám látszata!
2021. márc. 17. 08:19
 15/19 A kérdező kommentje:
Nekem van céges laptop, céges telefon. Viszont itthonról dolgozni elég drága, eddig nap közben kb nem is ment a fűtés, most hogy itthon vagyok már reggel be kell kapcsolni, hogy ne fagyjak meg. Itthon is napi 3-4 kávéval üzemelek, igaz nem az a legdrágább kiadás, de munkahelyen ingyen kávé, tej, tejszínhab és cukor. + villany + víz használat is megemelkedett.
2021. márc. 17. 09:09
 16/19 anonim ***** válasza:
45%
Le lehet pontozni, nem mondom hogy hol, de ez megy (tapasztalatÖ). Nem is egy helyen (ismerősi körben). Home Office csak névleg az, igyekeznek elkerülni. Ha mégis muszájságból haza kell vezényelni a munkavállalót, akkor nem kap hozzáférést a programokhoz, de azért dolgozzál már úgy hogy tudjál felmutatni valamit...
2021. márc. 17. 10:11
 17/19 anonim ***** válasza:
Minden normális munkahelyen ahol kivitelezhető ott bevezették a home office-et.Azt gondolom ezek után sok dolgozó lojalítása meg fog változni a munkahelyük iránt akár pozitív akár negatív irányban. Ez másodsorban nem utálat vagy szeretet kérdése. Egy ilyen helyzetben az emberi egészség megóvása céljából minden olyan munkáltatónak ahol van rá lehetőség biztosítania kellene a home office-et. Más kérdés h a munkavállaló viszont jobb szeretne az irodából dolgozni. Sztem ez a legpozitívabb hozadéka a járványnak. Igen a legjobb dolog a home office.
2021. márc. 19. 18:01
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem sem tetszik a home office. Otthon könnyebben összemosódhat a munka és a magánélet, ha nem figyel oda az ember. Egyébként is jobban érzem magam társaságban, a folyamatos bezártság borzasztó. Egyedül talán annyi az előnye, hogy ráérek később ébredni.

Pedagógus vagyok. Azt tapasztalom, hogy sok gyerek ellustult, motiválatlanná vált. A diákok egy kis része most is igyekszik helytállni, de a többségnek nem tesz jót a digitális oktatás. Az eszközellátottság sem megfelelő sok esetben. A személyes kapcsolatok hiányát többen is megszenvedik, ahogy látom.

2021. márc. 29. 11:22
 19/19 anonim ***** válasza:

Én imádom, egyedül lakom, csak a macska nyaggat néha.

De bent meg egy nagy open office, millió ember egyszerre beszél, telefonba üvölt, folyton megakaszt a munkában, hogy a telefont fel kell vennen, és totál mással kell elkezdenem foglalkozni, egy másik ügy kellős közepén.

Na, itthon nincs ilyen, csak emailt tudnak írni, néha bemegyek nyomtatni leveleket, elpostázni, s ennyi. Egy éve van ez, soha többet nem akarok az irodába visszamenni.

Attól a sokeszűtől meg, aki szerint a home office azt jelenti, hogy nem dolgozik az ember , kérdezem, hogy szerinte a munka magától elvégeződik, vagy mi?

2021. ápr. 19. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!