Érdekelne ha a munkahelyeden nem tetszene másnak, hogy öltözöl?
Figyelt kérdés
Egy kolléganőm folyamatosan velem van elfoglalva. Bántja,hogy magassarkú bokacsizmában járok dolgozni ami szerinte nem oda való. Irodában dolgozom, fiatal vagyok és szeretek csini lenni. Nen végzünk bent fizikai munkát, néha ki megyünk ügyfelekhez megnézni a lakása körülményeit de kb ennyi. Miért bántja? És miért baj ez? Nem rég vagyok a cégnél. A szemembe jópofa, nekem nem mondja, a hátam mögött ki beszél. 55 év körüli, kövér hölgy. Nem bántom de nagyon-nagyon igénytelen és kellemetlen szagú a ruhája is.2021. márc. 11. 10:57
11/15 anonim válasza:
Attól függ kinek, a fenti példa szerinti kolléga véleménye nem érdekelne
12/15 anonim válasza:
Engem nem érdekelne,pedig én melltartót se hordok,csak nagyon ritkán.Nem mindig vagyok tip-top,látnak rusnyán is,úgyhogy aki meg akar dugni,az nem a ruháim miatt akar,a pár rosszindulatú dög,akiknek viszket,főleg nem érdekel.Főleg,hogy az idősebb,teljesen szolidan öltözködő kolléganőimet is ekézik.Ne foglalkozz vele,csak írigy.
14/15 anonim válasza:
Kérdező, a szoc. munkás vagyok. A munkámban olyan embereknek próbálunk munkát találni akik maguktól nem tudnak. A többség ok, de vannak alkoholisták, mentális zavarral élők, büntett előéletűek stb. Részleteket etikai okokból nem írhatok, de sajnos sokan úgy gondolják, hogy azért vagyok “kedves”, mert tetszik az illető. Naponta kapok megjegyzéseket, hogy “kedvesem mi a telefonszámod”. Mai napig sajnos az áldozathibáztatás megy. Ha valaki elkezd zaklatni, az első amit megkérdeznek, hogy milyen jeleket adtam, mi volt rajtam, mosolyogatam rá, flörtöltem stb. Ezért figyel nálunk a munkavállaló, hogy mi van rajtunk. Nem szólnak bele minden apróságba, de figyelni kell. Nem mondom, hogy minden szociális munka ilyen, de nálunk éves szinten (nem most covid miatt, most nem is dolgozom) többször is kénytelen vagyunk fenyegetés, zaklatás miatt feljelentést tenni.
15/15 A kérdező kommentje:
Úristen! Nagyon durva! Le a kalappal, és van jó oldala is a munkádnak? Egyébként akkor, hogy kell elképzelni azt a ruházatot amiben megfelelően vagz öltözve ebbe a munkakörbe?
2021. márc. 11. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!