Egy letett egyetemi végzettség amit azonban nyelvvizsga miatt fizikai diplomával nem zártam le képvisel munkaerőpiaci értéket?
Végeztem az egyetemen januárban volt az államvizsga, sikeres stb
de nincs nyelvvizsga így a fizikai diploma nem adható ki (az amnesztia engem nem érint az csak 20.08.31-ig élt...)
Van egy igazolásom hogy sikeres államvizsga jeles érdemrend stb..... oké.
Na de ezzel pályázhatok olyan állásokat amihez diploma kell?
Vagy ez így semmi, egy nulla?
mert a munkahely nem vesz fel olyat, akinek „majdnem van“ diplomája majd felvesz olyat akinek ott van a kezében?
"számold össze hány vizsgám volt az egyetemi éveim alatt ( + szakdolg + szakmai gyak + államvizsga stb...)"
Szerinted hogy számoljam össze, mikor azt sem tudom, a te képzéseden hány tantárgy van és hány vizsga ?? Hogy tud valaki ekkora sületlenségeket leírni ?
" én ÁLLÍTOM hogy az ÖSSZES együtt nem volt feleolyan nehéz se mint az az egy szem nyelvvizsga...az nekem TELJESÍTHETETLENNEK TŰNIK!"
Nyugodtan állíthatod. Ettől még igazad nem lesz abban, hogy a nyelvvizsga nehéz lenne. Elképesztő az egész topik. A fogalmazásmódodról is süt, hogy nem vagy túl intelligens - pl . milyen kifejezés az, hogy "fizikai diploma" ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!