Egy letett egyetemi végzettség amit azonban nyelvvizsga miatt fizikai diplomával nem zártam le képvisel munkaerőpiaci értéket?
Végeztem az egyetemen januárban volt az államvizsga, sikeres stb
de nincs nyelvvizsga így a fizikai diploma nem adható ki (az amnesztia engem nem érint az csak 20.08.31-ig élt...)
Van egy igazolásom hogy sikeres államvizsga jeles érdemrend stb..... oké.
Na de ezzel pályázhatok olyan állásokat amihez diploma kell?
Vagy ez így semmi, egy nulla?
mert a munkahely nem vesz fel olyat, akinek „majdnem van“ diplomája majd felvesz olyat akinek ott van a kezében?
#71: ahogy sok nyelvvizsgás sem tud egy értelmes mondatot sem kinyögni, a lényeget kellene már megérteni.
Globalizáció van, van egy szint, ami felett értelmes nyelvtudás nélkül nem nagyon lehet boldogulni. Ha meg nem várjuk el, akkor majd ott hisztizik a sok pályakezdő, hogy nem tud elhelyezkedni, diploma van, de nem veszik fel, mert még magkodni sem tud semmilyen nyelven. Annak ellenére, hogy kötelező, mégis kritikán aluli a magyarok nyelvtudása. Kivesszük a pakliból a kötelezőt, mert páran lusták megtanulni azt a minimumot ami egy középfokhoz kell, akkor biztos jobb lesz.
"Nem mindenki akar SSC-ben dolgozni meg kiszolgálni a globalistákat."
így van,az én leendő munkakörömhöz még magyarul se nagyon kell tudni nem idegen nyelven. Számolni kell, vegyszerismeret kell, növénypopuláció, talajtan, hidrológia-nagyon meg se kell szólalni nem angolul még magyarul se.
Én felvetettem már egy korábbi kommentben, hogy esetleg rossz módszerrel tanul nyelvet, de nem kaptam rá reakciót.
Csak át akarja ugorni az egészet. Biztos a szakmájában is ilyen igényes.
". Arra inkább nem mondok semmit, hogy azt mondod, az egyetemi vizsgáid sokkal knnyebbek voltak, mint a B2 nyelvvizsga."
Hát pedig ízlelgesd csak ezen állításomat!
számold össze hány vizsgám volt az egyetemi éveim alatt ( + szakdolg + szakmai gyak + államvizsga stb...) és én ÁLLÍTOM hogy az ÖSSZES együtt nem volt feleolyan nehéz se mint az az egy szem nyelvvizsga...az nekem TELJESÍTHETETLENNEK TŰNIK!!
Nullszanszos!! Az összes vizsgámnak nekimegyek akármikor újra! Államvizsga?? 50 tétellel doktori bizottság előtt? LÓSZAR! SEMMI!!
Na de a nyelvvizsga? Na az NULLSANSZOS!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!