Egy letett egyetemi végzettség amit azonban nyelvvizsga miatt fizikai diplomával nem zártam le képvisel munkaerőpiaci értéket?
Végeztem az egyetemen januárban volt az államvizsga, sikeres stb
de nincs nyelvvizsga így a fizikai diploma nem adható ki (az amnesztia engem nem érint az csak 20.08.31-ig élt...)
Van egy igazolásom hogy sikeres államvizsga jeles érdemrend stb..... oké.
Na de ezzel pályázhatok olyan állásokat amihez diploma kell?
Vagy ez így semmi, egy nulla?
mert a munkahely nem vesz fel olyat, akinek „majdnem van“ diplomája majd felvesz olyat akinek ott van a kezében?
" miközben sokan már a középiskolás éveikben eljutnak eddig."
És nagyon sokan, sok tízezren még egyetemi éveik UTÁN évekkel évtizedekkel sem...
ld a beragadt nyelvvizsga miatt ki nem adott kb 100.000 db diploma...
"Mi akadályozza a nyelvvizsgát?"
hát eddig 5 próbálkozás volt. az a vicc, HA középiskolás lennék és elmennék egy képességeket vizsgáló nevtan-ba azonnal felmentenének az idegennyelv- tanulási kötelezettség alól. dislex vagy disgráf pecsét papír és agyő!
csak egy egyetemistáknál már nem működik.
"És nagyon sokan, sok tízezren még egyetemi éveik UTÁN évekkel évtizedekkel sem..."
Elég nagy szégyen. Egy diplomádtól elvárná az ember, hogy képes legyen egy nyelvvizsgát összehozni
"Aha. Diszlexiás és diszgráfiás vagy, de egyetemi diplomád van (majdnem). Igencsak mókásan hangzik, nem gondolod?"
Nem, nem gondolom. Ismerős dislex volt középiskolában igazoltan. Ma végzett diplomás. Tessék. Mérnökként a kutyát se érdekli, ott számolni kell.
Nem, nem gondolom hogy mókás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!