Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha meglátnád egy munkatársad...

Ha meglátnád egy munkatársad férjét/feleségét valahol félreérthetetlen szituációban, mit tennél?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, kifele az jön le, hogy jól megvan a kollégád és a párja, normális kapcsolatban élnek.

Közben meglátod valahol félreérthetetlen helyzetben, mit tennél inkább?

Elmondanád a kollégádnak hogy mit láttál (ha tudod képpel bizonyítva), és kockáztatva, hogy ezzel tönkremegy egy kapcsolat/házasság?

Vagy inkább megtartanád magadban a dolgot?

2021. márc. 10. 16:57
1 2
 11/12 anonim válasza:

Én személy szerint bár szeretnék róla tudni, de sokan nem reagálják le túlontúl jól. És én biztos nem mondanám el, hacsak nem kebelbarátom a kollégám

Viszont azt tudnod kell, hogy gőzöd sincs otthon mi van. Tudod hányan mímelik a tökéletes házasságot? Nézz szét közösségi oldalakon.

Tudnék mesélni. Úgy vigyorog az asszonnyal, mint aki most fogja szűzteleníteni, azt tíz éve mást húz.

De egy biztos. Sok házasság belülről már rohad, és vagy látják vagy nem, de te biztos nem. így olyanba ártod magad, amibe nem kéne

Sok férfi otthon herélt papucs, és csak az anyagiak miatt maradnak együtt.

Gondolod te borítasz mindent, nem teszel keresztbe, hogy fillér nélkül kivágják otthonról

?

NE MÁSSZ BELE!

2021. márc. 11. 14:09
 12/12 anonim válasza:

Nekem is volt olyan, ahol a pasas nekem évekig hazudta a szinglit, majd kiderült évek óta házas.

Mikor megtudtam komolyan majdnem elmondtam az asszonynak. De nem kívántam középen állni. Felesége nem tudja, hogy nyíltan csajozik? ő baja, én mentem tovább. és jól döntöttem.

2021. márc. 11. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!