A szülők lezárás miatti gyermekelhelyezési gondjai egyéni szoc problémák vagy a cég problémái (is)?
Mert könnyű azt mondani a szülő kölke, oldja meg az elhelyezést maga ahogy tudja, a cégnek ehhez semmi köze.
Na de a saját gyereke mindenkinek a legfontosabb és mivel a gyereket nem lehet a szögre akasztani, így ha a szülő semmiképp nem tudja az elhelyezést megoldani akkor nem fog bemenni a munkahelyére-és ez innentől már a cég problémája is. erősen.
És ha ez a helyzet, nem kéne a cégnek is beszállni a probléma -megoldásba?
Mert az hogy „oldd meg ahogy tudod“ nem egy konstruktív hozzáállás. Mert a szülő megoldja majd, ahogy tudja, ez biztos. Legfeljebb nem megy be, és kiíratja magát betegnek.
És az a cégnek se jó.
"Nem a cég vállalta a gyereket, nem a cég dolga megoldan"
De az már a cég dolga és gondja lesz, ha a dolgozó kiesik-és ki végzi a melót akkor. főleg ha egy pozira 1 ember van, más nem is ért hozzá (pl is cégek) akkor nem lehet a helyére a portást beültetni.
"A kieső munkaerő pótlását akkor is meg kell tudni oldani,"
Hát akkor itt az alkalom ezt a gyakorlatban is megmutatni!!! itt az alkalom!
mert állandóan megy a hülye pofázás hogy mindenki helyére lehet embert szerezni!!
Oké hát akkor lássam!!
de akkor miért akkora nagy dráma hogy nálunk is ma a fél banda nem jött be? Hát akkor új embert kell felvenni!! Csettintésre máról holnapra persze mert a feladat az nem vár! Sok sikert!
Van még hozzáfűznivalód?
Mit hisztizel? Felmondtál?
Nyilván nem, akkor meg csináld amit mondanak.
"Nyilván nem, akkor meg csináld amit mondanak."
Én ma, ahogy írtam itthon voltam. engedély nélkül. jeleztem a távolmaradásom már pénteken válaszra se méltattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!