Miért m a nehéz és stresszes munkákat terveztem el kisgyerekként?
Kamionos, autómentős, targoncás, buszos szerettem volna lenni, mindegyikre van most papírom, de büdös a munka, se nem akarok vezetni, se nem 12 órát targoncázni. Átvertem magam.
Mindig kitalálok valami kifogást és megyek inkább dolgozni heti 3 napot portásnak amiből iszonyat szerényen eléldegélek. Semmire nincs pénzem, hétfőn utalják, de hogy a netet, a szoba bért , rezsit kifizettem kajára még futotta tegnapig, holnap semmi kajám nem lesz , mindig így az utolsó napokra fogy el, pedig parizert eszek meg konzerves kaját.
Ilyet tapasztalt már valaki? Mármint, hogy eltervezte piciként, hogy mi lesz, majd lyukra futott mert mégsem tetszik.
Hasonlóan látom. Korlátok és hiedelmek léteznek a fejedben, és sokkal többre vagy képes, mint hiszed magadról.
Ezen én is átmentem. És még mindig van mit lebontanom, érzem legbelül.
Ne félj képviselni a saját érdekeidet. Elképzelhető, hogy hibázni fogsz, hogy valami rosszul sül el, de azzal, hogy meg sem próbálod, még annyit sem érsz el, mint egy hibázással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!