Mik szerettetek volna lenni kisgyerekként és mit dolgoztok most? :)
Figyelt kérdés
2021. jan. 22. 08:33
1/17 anonim válasza:
Pont közötte vagyok, mindig is egy f1 pilóta meg ilyenek akartam lenni(álomszerű) dolgok. De jobb esetben lesz egy internetes vállalkozásom, rossz esetben egy munkás leszek:D pl:futár,sofőr,gépész
2/17 anonim válasza:
1-es vagyok
De most a vállalkozáson vagyok rajta
3/17 mantis religiosa válasza:
Mozdonyvezető szerettem volna lenni, már 4 éves korom óta. Már 20 éve az vagyok. 😇🤩
5/17 anonim válasza:
Ápolónő, az is lettem. Lassan 13 éve dolgozom benne.
6/17 anonim válasza:
Nekem mindig is nagy álmom volt hogy bejussak egy egyetemre, azonbelül is talán a pszichológia volt a legkedvesebb szívemnek. Most tanítóként tanulok, igaz itt is van bőven pszichológia. :)
Erősen gondolkodom azon, hogy újra felvételizzek, ha már elvégeztem ezt a szakot. 🙈
7/17 anonim válasza:
Én profilozó akartam volna lenni az FBI-nál, az is lettem.. na jó, nem lettem az, de elemző lettem
8/17 anonim válasza:
Régen mindig irigykedtem anyukámra, aki egyéni vállalkozó mérlegképes könyvelőként otthon dolgozott. Én is könyvelő lettem és itthon dolgozom (ez a koronavírus előtt is így volt, szóval nekem nem változott semmi). Imádom, hogy nincs főnököm és azt csinálok, amit akarok!
10/17 anonim válasza:
Rendőr - Gyártósori összeszerelő xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!