Miért szeretik olyan sokan a home office-t? Szerintem tök kényelmetlen egész nap otthon ülni, ingerszegény környezetben, magányosan. Halálra unnám magam.
Figyelt kérdés
2021. márc. 4. 15:28
31/33 anonim válasza:
Szerintem azért szeretik sokan, mert megúszható a koránkelés, nem kell benzinre vagy bérletre költeni. Ez mellette szól.
Én viszont nehezen élem meg. Pedagógus vagyok, a társas érintkezést semmi sem pótolja, úgy gondolom. Ráadásul sok gyereket motiválatlanná tesz a digitális oktatás, plusz sokszor csalnak, puskáznak. Arról nem is beszélve, hogy otthon könnyebben összemosódik a munka és a magánélet, ha nem figyel kellően az ember.
32/33 anonim válasza:
Az előző válaszhoz még annyit, hogy: Meg tudom érteni az álláspontodat, én is kezdek belefáradni. Unalmas egész nap otthon ülni.
Üdv, a pedagógus
33/33 Krómgyűrű válasza:
1. Kényelmes
2. Imádom az ingerszegény körmyezetemet
3. Van időm mellette mást is csinálni.
Sziahello
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!