Miért szeretik olyan sokan a home office-t? Szerintem tök kényelmetlen egész nap otthon ülni, ingerszegény környezetben, magányosan. Halálra unnám magam.
Szerintem a munkahelyen nehéz. Illetve felnőttkorban eleve nehezebb, ezért nem is tudom, mit írjak.
Sportok?
Teljesítménytúrára most is mehetsz. Fb csoportok, ahol valamire társakat lehet találni? Kreatív hobbik? Társasjáték? Igaz, ezek egy része a vírus után lehet aktuális.
"heti 0-1 nap home office lesz"
Jó lesz az nullának is.
Már most sincs sok helyen. A tv-ben sem emlegetik már.
Nincs ott a "rendkívül szigorú" intézkedések között sem.
Nincs az a kegyetlen vírus, ami miatt elrendelnék.
"De akkor hogy élitek ki a szociális igényeiteket? Egész nap nem beszéltek egy szót sem senkivel, hogy lehet ezt kibírni?"
Munka közben ugyanúgy kommunikálunk a kollégáimmal, napi 1 videohívás, kb. folyamatosan chatelünk - szerencsére mi jóban is vagyunk, így nem csak feltétlenül a "befejezted már xy feladatot?" beszélgetés van.
A párommal élek, így reggel, ebéd közben és délután/este vele vagyok.
Hétvégén meg tudunk találkozni a barátokkal, rokonokkal ugyanúgy mint eddig - annyi, hogy inkább kültéri programot szervezünk.
Ezen túl egész nap chat a haverokkal, ha van 1-2 percem.
(#8 voltam)
Azt nem értem, ha eddig se voltak barátaid, akkor a home office miben rosszabb, hogy ugyanúgy nem találkozol a nemlétező barátokkal, mint eddig?
Hol van ez a cikk?
Amúgy egy gyenge sóhaj ehhez kevés.
TÁMOGATNI kellene. Mondjuk akár adókedvezménnyel.
A kormányinfón hangzott el, kb. minden híroldal lehozta.
Pl.: [link]
"ahol lehet, otthoni munkavégzésre kell átállni"
Köszönöm.
Na, úgy néz ki, ez kevés lesz.
Nálunk szó nincs ilyesmiről. Még aki ott volt, azt is visszarendelték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!