Találok valahol olyan árufeltöltői munkát ahol nem muszáj pénztárkodni?
Régen majdnem 1 évet dolgoztam mint árufeltöltő egy kis CBa-ban.
Ott szerencsére nem kellett nekem pénztárkodni, mert voltunk páran és nekem árufeltöltői feladatokat adtak és elején igaz fura volt de a végére nagyon élveztem.
Azért se akarok pénztárkodni, mert nekem nem nagyon ment régen mikor kipróbáltam, nagy sor lett, összezavarodtam mikor vissza kellet adnom, szóval nekem jobban ment a sima árufeltöltés.
Budapesten találok valahol ilyen árufelöltői munkát ahol nem kötelező pénztárba beállni?
Jelentkeztem párra, de keveset találtam sajnos.
Akár Budaörs is jó, vagy Törökbálint szóvak ami épphogy kint van Budapesttől de könnyű megközelíteni.
Megértem, hogy nem szeretsz pénzzel foglalkozni. Simán bele lehet olyanba szaladni, hogy rosszul adsz vissza aztán tőled vonják le.
De én azt látom ilyen Penny, Lidl helyeken, hogy kell árufeltölteni aztán meg beállni a pénztárba is. Eleve így keresnek embert.
Engem régen ez akadályozott meg az ilyen munkahelytől. :/
Azóta se hallottam csak árufeltőltőiről.
Diákként volt régen divat, hogy csak árufeltöltő vagy csak pénztáros.
De szerintem arról is leszokhattak, mert nem is látni már diákot se tescoban se lidlben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!