Mennyire vagyok gáz ha egy idő után nem adok gyógyszert a kollégámnak?
Figyelt kérdés
Fájdalomcsillapító mindig van nálam , szerencsére ritkán kell ,de multkor annyira elosztogattam, hogy nem maradt mire nekem kellett volna. Nem hagyhatom el a helyemet a kollégák igen. Illetve drága is és próbálok spórolni vele , mert nincs sok pénzem. Így az egyik kollégámnak úgy döntöttem nem adok többet. Minden héten szó szerint..kert egyet. Az más ha valaki egyszer kétszer kér szerintem, nekik szívesen adok ,de kicsit kezdtem úgy érezni , hogy kihasználja a kollégám, hogy neki nem kell venni. Így múltkor azt mondtam , hogy nincs. Természetesen utána nagyon rosszul éreztem magam , hogy nem adok ha rosszul van. Végülis kiment a szemközti patikába.2021. márc. 1. 14:43
11/19 anonim válasza:
Elég csúnyán kihasznál. Ne adj neki.
12/19 anonim válasza:
Jól tetted, hogy végre leállítottad. Velem 3 év alatt 2-szer fordult elő, hogy gyógyszert kellett kérnem, mert a sajátom elfogyott, vagy elfelejtettem vinni.
Amúgy aki ilyen pofátlan kéregető, azzal jobb vigyázni, mást sem szabad az ilyennek kölcsönadni.
13/19 anonim válasza:
Most jut eszembe,, az én munkahelyemen is eljátszották ezt, csak tasakos kávéval. Aztán a munkatársam azt hazudta a k~regetősnek, hogy nincs több. Máshogy nem lehetett leállítani a kunyerálóst.
14/19 anonim válasza:
Nem kell adakozni senkinek sem csakha megérdemli,ennyi.Az hogy 1-2-szer rendes vagy és adsz bármit az nem jelenti azt hogy te vagy a beszerző.Neki is van fizetése tehát amire szüksége van azt vegye meg.Gyanítom van is neki otthon is mert akinek gyakran kell fájdalomcsillapító az nyilván tart otthon is mert nem tudhatja mikor lesz rá szüksége.Kicsit palira vett kész.Ezentúl nem adsz semmit és elapad a forrása.Nekem nem lenne pofám így kéregetni ááááá
15/19 anonim válasza:
Vagy mikor fizetést kapnék akkor visszaadnám mert ez így korrekt
16/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, neked is pénzbe kerül a gyógyszer, vegyen magának. Az ilyenek azért nem vesznek soha, mert tudják, hogy másokon lehet élősködni.
17/19 anonim válasza:
Kedves kérdező....
Velem ugyan ez történt, én is adtam mindenkinek , mivel nagyon jó szívem van :) nálam is mindig van 1-2 levéllel, több fajta is van.
Több ember is visszaélt a jóságaimmal, mára már csak azt mondom hogy nincs. Ennyi. Muszály hazudni nekik sajnos :(
18/19 Sunshinedoll válasza:
Nem értem, ha valakinek ennyire fáj a feje, miért nem vált életmódot vagy megy el orvoshoz mert nem normális ez lol. Vagy legalább vinne magával gyógyszert akkor.
Azt kell neki mondani hogy nincs nálad és kész.
19/19 anonim válasza:
Ez annyira kellemetlen mert ugye a gyógyszer pont az amit nem szabad megköszönni mert hát na..😕szeretek segíteni a rászorulón de tényleg ha látom h rákap folyamat a fájdalomcsilimre s tegyuk fel pont nekem robban szét a fájdalomtol vmim es nincs nalam emiatt hát ugy elég gáz. Megmondanam egy ido utan h nem vagyok 2 lábon járó patika. Sztem aki front erzekeny stb alap h egy doboz fájdalom csili legyen nála. 1500 ft mindenkinek kibírható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!