Mennyire vagyok gáz ha egy idő után nem adok gyógyszert a kollégámnak?
Basszus, egyszer-kétszer teljesen oké adni, mert hát na, szenved.
De ha rendszeresen kér, úgy, hogy tudja hogy kelleni fog, az már bunkóság.
Nekem anno a gimiben az egyik osztálytársam volt ilyen - folyton másnapos volt, és a lányoktól kért mindig fájdalomcsillapítót. Undorító.
Nagyon helyes. Tartson magánál, ha már ilyen gyakran kell neki, vagy menjen és vegyen magának.
Én még a szemébe is mondanám, hogy bocsi, nem azért spórolok, hogy ő meg rajtam tegye ugyanezt. Nekem is szükségem van rá néha, meg is veszem magamnak.
"Képzeld, nem ingyen kapom"
Nehogy te érezd magad rosszul! Neki kéne, mert pofátlan.
Ne legyen lelkiismeret furdalásod!
Ahogy most ki tudott menni a patikába, úgy régebben is kimehetett volna.
Én alapból soha nem kéregetek senkitől semmit, mert zavarba hoz a kéregetés,...még a másé is.
Most viszont a helyedben - próbaképpen - kérnék tőle, hiszen neki van. Érdekes lenne tudni, hogy adna vagy nem adna?
Nálam egy dz Algo mindig van, de elég is nekem kb 1 évig, mert csak végszügség esetén szedem be. Én is szoktam adni annak, akinek épp sos kell, de ha hülyének néznek azt nem szeretem.
Szóval nem, nem adnék neki. Nekem is kényelmesebb lenne másoktól lenyúlni INGYEN, de b.szki, mindenki gondoskodjon már magáról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!