Elmennétek dolgozni, ha csak ilyen munkalehetőségeid lennének?
Köszönöm szépen!
3 - Ezzel már korábban próbálkoztam, de nem voltak érdeklődők sajnos és nem volt egy diákom sem. Viszont lehet megpróbálom még. Azon gondolkozom, hogy valami önkéntes segítő egyesületen belül talán nagyobb esélyem lenne, mert most többen foglalkoznak online korrepetálással a digitális oktatás alatt és lehet, hogy úgy jobban eljut a az emberekhez a lehetőség.
4 - Jelenleg nem tanulok, vagy legalábbis passzív féléven vagyok. Egyébként igen, elég kevés szabadidőm szokott maradni a szak mellett és ezért is örültem neki, hogy most végre legalább több időm lesz, tudnék dolgozni is.
5 - A család javasolta a munkaügyi központot, hogy hátha tudnak javasolni valami tanfolyamot vagy esetleg munkát. Azt tudom, hogy segélyt nem kapnék. Én még nem voltam soha, nincsen velük semmi tapasztalatom és gondoltam esetleg megérne egy látogatást, ezért kérdeztem.
6 - Milyen tanfolyamra gondolsz? Egy online nyelvtanfolyamra járok, és nézegettem OKJ-s tanfolyamokat is, de azokon most őszintén szólva nem tudok kiigazodni... hogy most még mi ingyenes, kinek ingyenes, milyen képzési formában, meddig, mikortól stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!