Budapesten milyen munkalehetőségeim vannak, B kategória + technikusi végzettséggel?
Meg hol érdemes albérletet kivennem?
Melyik kerületben kevesebb a retkes?
1 +1 👌😉
Esetleg a Hős utcát tudnám még neki ajánlani, hogy biztosra menjen hogy magánál különb emberekkel legyen körülvéve.
240.000Ft ajánlottak, 100e Ft az albi amit kinéztem rezsivel.
140 ből csak megélek nem?
5ös, jaaaa én ezt nem tudtam :)
Kérdező, hát felfoghatod így is, meg úgy is hogy h minden hónapban kidobsz 100 ezret és a maradék 140ből kell megélj. Ami elsőre nem tűnik rossznak, gondolom nincs autód amit fenn kéne tartani. Viszont vannak bevásárlások, olykor kell venni ruhákat, ha elromlik valami azt meg kell javítani, stb. Summázva, szerintem 140ből neccesen élsz meg a fővárosban, de te tudod
Van saját autóm és nem tervezem eladni.
Ő a B lehetőség ha minden borul haza tudok jönni vele.
Nem vagyok az a lyukaskezű ember, mióta felmondtam alig költök.
Ruhám van, az albérlet bútorozott és felszerelt, kocsira kop-kop nem kell sokat költenem. Mert nem fogok sokat járni vele.
Gyere megetetlek téged is ☠️
Egyébként nem értem mi ezen vicces. Ment a piros kéz mindenkinek aki ideje jött trokodni.
Aki érdemben válaszolt azt zöld kézzel jutalmaztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!