Mi a fenét dolgozzak most?(teljesen ki vagyok)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kirúgtak a munkahelyemről és most nem tudom,hogy mi tévő legyek,mert sehova nem vesznek fel.
Még a mekiből sem írtak vissza..
Biciklis futárt is próbáltam,onnan se..
Budapesten munkalehetőség?
Mit csináljak?
2020. dec. 3. 13:10
1/8 anonim válasza:
Esetleg valami gyári munka? Milyen végzettséged van egyáltalán?
3/8 anonim válasza:
Bolti kisegítőre sok helyen szükség van.
4/8 anonim válasza:
A mekibe menj be akkor látják hogy nagyon kell a munka.
Én most is ott vagyok
5/8 anonim válasza:
Gyárat javasolnék neked. A gyógyszeripar meg az élelmiszeripar szárnyal, kell a munkaerő. Tudom hogy nem egy álommeló, én is gyárban dolgozom, de tűrhető. Betartanak minden szabályt, délelőttös meg délutános 8 órás műszakban dolgozom. Hétvégék szabadok, ritkábban van túlóra szombaton, de általában szabadon választható bejösz vagy nem. A főnököm rugalmas, eddig 98%-ban megkaptam azt a szabit amit beírtam, nagyonnagyon ritka ha nem tudja a beírt napra megadni. Sok sikert!
6/8 anonim válasza:
Epitoipari segedmunka. En is azt csinalom diplomaval.
7/8 anonim válasza:
aldi, lidl, stb.
Keress a honlapjukon olyasmit, hogy "karrier".
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!