Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek, hogy végre felvegy...

Mit tegyek, hogy végre felvegyenek egy normál munkaidős állásra?

Figyelt kérdés

Már nagyon el vagyok keseredve, muszáj lenne valamit találnom, de sokszor semmit nem reagálnak hiába jelentkezem.

Nem extra dolgokra gondolok! Takarításra is jelentkeztem, mielőtt írnák, hogy adjam lejjebb.

Kérlek ne bántsátok ígyis nehéz.

2021. febr. 24. 08:14
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

19 Ne is mondd ilyennel majdnem bepaliztak, jutalékos munka lett volna. Legalább lenne fix alapbér.

20 Köszönöm legalább ez fix alapbéres, megpróbálom.’

2021. febr. 24. 10:52
 22/33 anonim ***** válasza:

Az önéletrajzodat mindig igazítsd az álláshoz. Pl. erre az értékesítői állásra próbálj olyasmi képességeket és tapasztalatokat kiemelni, amik hasznosak lehetnek itt is.

Én azt is csináltam már, hogy a hirdetésből kivettem kulcsszavakat és beírtam az önéletrajzba. Pl. kitűnő kommunikációs képességeidet kamatoztattad már pultosként, ilyesmi. És imádod a parfümöket.

2021. febr. 24. 10:59
 23/33 A kérdező kommentje:
22 Köszönöm szépen.
2021. febr. 24. 11:02
 24/33 anonim ***** válasza:
Vasútnál mindig van felvétel.
2021. febr. 24. 11:14
 25/33 anonim ***** válasza:
Úgy értem, hogy azért mutass hirdetéseket, amikre jelentkeztél de nem feleltek, mert ki lehet olvasni a sorok közül esetleg, amit te nem vettél észre, és így ki lehet szűrni, hol nem érdemes próbálkozni, mert több hónapos önéletrajzelbírálás van és oda több százan jelentkeznek.
2021. febr. 24. 11:34
 26/33 anonim ***** válasza:
14: És az nem jó?
2021. febr. 24. 11:35
 27/33 A kérdező kommentje:
26 Sajnos nem, mert ha abban az időben lenne a munka mikor már nincs óvoda akkor a bérem kevesebb mint amennyit elkér egy babyszitter.( komolyan!!) Ha nem Csak 1-1 alkalom akkor nem bízhatom baràtokra.
2021. febr. 24. 11:39
 28/33 anonim ***** válasza:
Hát akkor menjél te bébiszitternek nappal!:)
2021. febr. 24. 11:43
 29/33 anonim ***** válasza:
Végig kellene gondolni milyen tulajdonságaid, képesítésed (nem léte) miatt van ennyire piacképtelen, aztán azokon változtatni
2021. febr. 24. 14:23
 30/33 A kérdező kommentje:
29 Van érettségim és szakmám a munkaidő az ami gondot okoz, hajnali kezdés vagy műszakozás lenne és azt nemtudom megoldani.
2021. febr. 24. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!