Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek, hogy végre felvegy...

Mit tegyek, hogy végre felvegyenek egy normál munkaidős állásra?

Figyelt kérdés

Már nagyon el vagyok keseredve, muszáj lenne valamit találnom, de sokszor semmit nem reagálnak hiába jelentkezem.

Nem extra dolgokra gondolok! Takarításra is jelentkeztem, mielőtt írnák, hogy adjam lejjebb.

Kérlek ne bántsátok ígyis nehéz.

2021. febr. 24. 08:14
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
58%

Okés, ez már valami. Gondolom akkor megpróbáltad a nagyobb láncokat, mint a tesco, aldi, lidl, auchan, vagy nem tudom mi van Miskolcon.

Én voltam ilyen általános karriertanácsadáson, ahol azt mondták, hogy nemcsak állásra kell jelentkezni, hanem meg kell keresni cégeket. Pl. csapd a hónod alá az önéletrajzod és menj el személyesen egy étteremhez Miskolcon, hogy pl. vállalnál kiszállítást. Vagy ha nem tudsz utazni, akkor telefonálj. Csak egy ötlet, de érted a lényeget? Nekem ugyan nem vált be, mert megpróbáltam én is, de ismerek olyat, akinek igen!

2021. febr. 24. 08:58
 12/33 A kérdező kommentje:
11 Köszönöm megpróbálom akkor személyesen is, mit veszthetek vele max elküldenek.Igen próbáltam ezekkel kezdtem, de sok a csalóka hirdetés is pl Aldi 4 órás aztán tömbösített és van amikor hajnaltól estig aztán napokig semmi.
2021. febr. 24. 09:02
 13/33 anonim ***** válasza:
Futar munkan gondolkodtal? (Pl biciklis kajaszallito)
2021. febr. 24. 09:30
 14/33 A kérdező kommentje:
13 Ezek az állások nem normál munkaidőben vannak hanem főleg késő délután/este( a volt párom dolgozott pizzafutàrként) amúgy biciklis futár hirdetést nem láttam még csak autóst eddig.
2021. febr. 24. 09:37
 15/33 anonim ***** válasza:
Mávnál esetleg? Ott folyton keresnek embereket és általában csak érettségit kérnek. Telefonon próbáld őket megkeresni.
2021. febr. 24. 09:48
 16/33 A kérdező kommentje:
15 Köszönöm megérdeklődöm.
2021. febr. 24. 09:54
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
A Mávhoz ellenőröket szoktak keresni. Oda se való akárki. Oda olyan kiállás, olyan mentalitás kell, hogy elbírjon a sok idiótával is, akik naponta megfordulnak a vonaton. Én is melot keresek, de ismerem a korlátaim, ez például nem menne.Az első héten agyonütnének.
2021. febr. 24. 10:41
 18/33 A kérdező kommentje:
17 A kiállással nincs gond, elég magabiztos vagyok,de az ellenőri munka is műszakos munkaidőben lehet, így felejtős. De megérdeklődöm azért hátha van más lehetőség is ott.
2021. febr. 24. 10:45
 19/33 anonim ***** válasza:
Értékesítői munkára általában nem kérnek szakképesítést, betanítással mennek. Bár jó kiállás vagy jó "beszélőke" mint képesség szükséges. Ilyesmit el tudnál képzelni?
2021. febr. 24. 10:45
 20/33 anonim ***** válasza:
2021. febr. 24. 10:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!