Okés, ez már valami. Gondolom akkor megpróbáltad a nagyobb láncokat, mint a tesco, aldi, lidl, auchan, vagy nem tudom mi van Miskolcon.
Én voltam ilyen általános karriertanácsadáson, ahol azt mondták, hogy nemcsak állásra kell jelentkezni, hanem meg kell keresni cégeket. Pl. csapd a hónod alá az önéletrajzod és menj el személyesen egy étteremhez Miskolcon, hogy pl. vállalnál kiszállítást. Vagy ha nem tudsz utazni, akkor telefonálj. Csak egy ötlet, de érted a lényeget? Nekem ugyan nem vált be, mert megpróbáltam én is, de ismerek olyat, akinek igen!
2021. febr. 24. 08:58
12/33 A kérdező kommentje:
11 Köszönöm megpróbálom akkor személyesen is, mit veszthetek vele max elküldenek.Igen próbáltam ezekkel kezdtem, de sok a csalóka hirdetés is pl Aldi 4 órás aztán tömbösített és van amikor hajnaltól estig aztán napokig semmi.
13 Ezek az állások nem normál munkaidőben vannak hanem főleg késő délután/este( a volt párom dolgozott pizzafutàrként) amúgy biciklis futár hirdetést nem láttam még csak autóst eddig.
2021. febr. 24. 09:37
15/33 anonim válasza:
Mávnál esetleg? Ott folyton keresnek embereket és általában csak érettségit kérnek. Telefonon próbáld őket megkeresni.
2021. febr. 24. 09:48
16/33 A kérdező kommentje:
15 Köszönöm megérdeklődöm.
2021. febr. 24. 09:54
17/33 anonim válasza:
A Mávhoz ellenőröket szoktak keresni. Oda se való akárki. Oda olyan kiállás, olyan mentalitás kell, hogy elbírjon a sok idiótával is, akik naponta megfordulnak a vonaton. Én is melot keresek, de ismerem a korlátaim, ez például nem menne.Az első héten agyonütnének.
2021. febr. 24. 10:41
18/33 A kérdező kommentje:
17 A kiállással nincs gond, elég magabiztos vagyok,de az ellenőri munka is műszakos munkaidőben lehet, így felejtős. De megérdeklődöm azért hátha van más lehetőség is ott.
2021. febr. 24. 10:45
19/33 anonim válasza:
Értékesítői munkára általában nem kérnek szakképesítést, betanítással mennek. Bár jó kiállás vagy jó "beszélőke" mint képesség szükséges. Ilyesmit el tudnál képzelni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!