Az mitől lehet, hogy nem tudom elviselni, hogy munkahelyen a főnök utasítgat?
Olyan beállítottságú vagyok, aki nagyon független?
Sosem szerettem ha megmondták mit csináljak, ha alkalmazkodni kellett. Inkább ezért magányos farkas voltam mert jobban feküdt az nekem.
Munkahelyen viszont ezt nem tudom kikerülni.
Talán mert még nem nőttél fel és éretlen a személyiséged.
UI. a farkasok igen hierarchikusan szervezett csoportban élnek és működnek együtt egymással igen jó hatásfokkal.
2
Nem szeretem a hierarchiát és az embereket sem, úgyhogy ez távol áll tőlem.
Egyébként 30 vagyok. De a kor nem számít, attól még az embernek nem kell feladnia önmagát.
A hierarchiában egy a jó, mégpedig az, hogy (legtöbbször, persze vannak kivételek) okkal vagy benne ott, ahol.
Képzeld el az egészségügyet hierarchia nélkül, ahol a segédápoló mondja meg a főorvosnak hogy mit csináljon. Gondolom ha egyszer kórházba kerülnél nem ilyen ellátást akarnál. És olyan házban sem szívesen laknál ahol építkezésen a kőműves belerajzolgat a mérnök tervrajzaiba.
Hierarchia a képzettségy tudás, tapasztalat szerint áll fent. Ha te lent vagy, az azt jelenti hogy aki feljebb van nálad, az sokkal értékesebb (szakmailag).
Érdekes lenne ha a kisebb tudású osztaná az észt😅
8
Én is pont így vagyok. Lelkiismeretes vagyok és mindig elvégzem a munkám. De ennek ellenére mindig okoskodik és beleköt apró dolgokba, mint hogy valakit nem másoltam be az emailbe, vagy a rossz emailjére küldtem az anyagok, vagy amikor véletlen elfelejtem amit kért tőlem ezelőtt kéz hete amikor kb. 30 másodperc alatt felsorolt vagy 20 tennivalót. Ej, a főnökök szörnyetegek tudnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!