Hogyan oldjam a munkahelyi szorongást?
Figyelt kérdés
Ha egyedül vagyok bent a munkahelyen akkor nem érzek ilyet de amint megjelenik a főnököm vagy a kollégák akkor elkezdem érezni és nem tudom miért. Nagyjából a magam ura vagyok bent, nem cseszeget senki. A kapcsolatunk se rossz a főnökkel és kollégákkal sem, ezért nem is értem az egészet.
Alaptalan a dolog. Így hogyan oldhatnám ha az okat se tudom?
2021. febr. 23. 09:27
1/3 anonim válasza:
Egy pszichológushoz menj el, hátha tud benne segíteni. Ismerem amúgy én is ideges vagyok, de nálam ez akkor van, ha úgy érzem, hogy tehettem volna többet is, amúgy nincs...
2/3 anonim válasza:
Nem vagy egy nagy társasági ember szerintem és ez lehet a feszültség okozója.Introvertált személyiségű lehetsz és ez az oka.Nincs veled semmi baj.Én is hasonló vagyok és csak barátokkal tudok feloldódni
3/3 anonim válasza:
Félsz az autoritér személyektöl.
Ugyanakkor a félelmed gátol a feloldódásban.
Azért vagy ilyen, mert nem önnönmagad adod, hanem vm. sablonnak szeretnél megfelelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!