Utáljátok amikor valaki a munkahelyen túlbuzgó és miattuk többet kell dolgozni?
1
Nem, mert miatta feljebb helyezik a lécet!
Ó, egyik volt munkahelyemen volt egy ilyen buzgó mócsing hapsi.
Miatta először csak felajánlották, hogy más is bemehet szombaton dolgozni, ha szeretne. Rá pár hónappal bevezették a havi 1 szombatot mindenkinek, amit a munkaszerződésekbe is beírtak. Ha nem tetszett, akkor el lehetett menni.
Marhára örültünk neki...
Ja,hogy teljesítmény elvárás van..ez meg sem fordult a fejemben.
Amúgy nem tudom utálnám e...
Az az igazság,hogy én is elég gyorsan dolgozom.
Egyszerűen nem megy másképp.
Nem túlbuzgóság ez feltétlenül,csak nem vagyunk egyformák.
Ugyanakkor én is nehezen viselem,ha valaki csak maszatol, ahelyett,hogy haladna.
Nem azzal van a gondom,amikor lassabban dolgozik ,hanem,amikor látszik,hogy sz@rik bele mindenbe.
4
Erről beszélek, miatta mások szívnak.
A munka lényege nem az a lényeg hogy széthajtsd magad hanem, hogy megélj.
6
“Ugyanakkor én is nehezen viselem,ha valaki csak maszatol, ahelyett,hogy haladna.“
De miért zavar ez? Nem te vagy a főnök. A munkája hasznát úgyis a főnök teszi zsebre. Senki nem fogja megköszönni ha széthajtod magad, sőt az egészséged rovására is megy.
Ha főnök lennél megérteném de így nem tudom mi közöd ahhoz ahogy mások dolgoznak.
A gyors alkalmazkodjon a lassúakhoz, mi? Inkább ne csinálja rendesen a dolgát, hogy ne nézzék ki? Rájön a főnökség, hogy lehetne sokkal gyorsabban és jobban is, így lebuktat titeket?
Melyik füves filmben is volt ilyesmi?
9
De ha nem kapsz extra lóvét akkor meg minek buzogsz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!