Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Utáljátok amikor valaki a...

Utáljátok amikor valaki a munkahelyen túlbuzgó és miattuk többet kell dolgozni?

Figyelt kérdés
2021. febr. 22. 11:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
82%
Mert a jó munkával gyorsabban telik az idő, mint a toszakodással.
2021. febr. 22. 11:30
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Kigolyózzuk az ilyet. Pokollá tesszük az életét, hogy önmagától lépjen le.
2021. febr. 22. 11:35
 13/24 anonim ***** válasza:
5%
Persze
2021. febr. 22. 11:37
 14/24 anonim ***** válasza:

#4-es vagyok, a hőbölgőknek írnám: nem azzal van baj, hogy a munkahelyen dolgozni kell. Ha viszont ledolgozom a heti 40 órámat (esetenként 50-et), két műszakban, akkor bocs, de nem vágyom még plusz nyolcra, úgy, hogy az "grátisz a cégnek" - itt a volt főnökömet idéztem. A szerződésbe persze úgy került bele, hogy majd lecsúsztathatjuk, de ez egyszer sem valósult meg. Ha valaki szóvá tette, akkor a válasz az volt, hogy el is lehet menni. Ez 2008-2009-ben nem volt ám akkora lehetőség, a gazdasági válság idején.

Arról nem beszélve, hogy azért, mert Mócsingnak nincs magánélete, és nem tudja magát lekötni a szabadidejében, nem jelenti azt, hogy ez másokra is igaz. Az élet nem csak munkából áll. Akinek meg igen, annál valami q.rva nagy baj van...

2021. febr. 22. 11:48
 15/24 anonim ***** válasza:
55%
Akkor nem annak a hibája az extra 8 óra, aki rendesen dolgozik, hanem a közösségé, aki elfogadta azt. Tetszettek volna tiltakozni!
2021. febr. 22. 11:50
 16/24 anonim ***** válasza:
57%
Nem, mert én se lébecolok és nem adok ki szart a kezeim közül, fontos a munkám minősége, minél magasabban van a léc, nekem annál jobb. Nem vagyok túlbuzgó, a munkaidőmet tartom, nem túlórázok, de nem fogok direkt lassabb vagy silányabb munkát végezni csak azért, hogy pár lusta kollégám tovább vakarászhassa a tökét munkaidőben. Leszarom, ha valaki miattam bukik le, hogy mennyire lassú vagy buta.
2021. febr. 22. 12:46
 17/24 anonim ***** válasza:
45%

Imádom az ilyet, amikor a sok proli egymás szemét kaparja ki, a vezetőség meg röhög rajtuk és kihasználja. Kedves kérdező, nem azzal van a baj, aki "buzgómócsing", hanem azzal, aki kihasználja őt is, meg téged is, ez leesett már? Én is gyorsan dolgozom akármit csinálok, sőt, fene a pofámat, van érzékem hozzá szóval még jól is. Igaz, nem is vagyok hajlandó túlórázni, mert elvégzem a feladatot munkaidő alatt, ha valami nincs kész, hajtsák be a töketlenkedőkön. Legutóbbi helyemen a második napomon túlteljesítettem az egyik nyugdíjas kollégát pedig életemben nem csináltam még olyat, ő meg ott volt 30 éve. Zavart? Abszolút nem. Magasról leszarom, ki hogy dolgozik, én a magam ritmusában csinálom míg el nem telik a nap aztán kalap-kabát. Érdekes mód nem is égek ki annyira, mint a sok munkakerülő lézengő.

Csak hogy a szemed fénye legyek, volt olyan hely, ahol miattam rúgtak ki két hozzád hasonlót, mert kihasználták, hogy szabadban végzett meló és nem felügyelte őket senki és egyszerűen nem csinálták. Én még csak nem is gyorsan dolgoztam, egyszerűen végigvittem a munkaidőt zenét hallgatva, kényelmesen, néha ki is álltam 5 percre, nem szakadtam bele... kiderült, 2 heti normájukat teljesítettem 4 óra alatt. Nem lehetett nehéz, mert ők amikor látták, hogy dolgozom helyettük is, beültek egy kávézóba. Ott számolták el magukat, hogy azt hitték, nem fogok szólni a főninek lol Nem vagyok spicli de ha két ostoba barom azt hiszi okosabb nálam, hát... :D Megkaptam mindkettő aznapi fizetését is, szóval köszi nektek, munkakerülők <3

2021. febr. 22. 12:58
 18/24 anonim ***** válasza:

#15-ös "Tetszettek volna tiltakozni!" - Gratulálok, szövegértésből jeles.

#16-os: nem azokkal van baj, akik 8 órában kihozzák magukból a maximumot - az a normális. Azokkal van baj, akiknek magánéletük nem lévén, a többiekre is ráerőltetik a plusz munkát azzal, hogy ők bezzeg éjt nappallá téve bejárnak. Próbáljátok már meg értelmezni a szöveget, könyörgöm...

2021. febr. 22. 12:58
 19/24 anonim ***** válasza:
#18, 16-os vagyok, a kérdező nem tért ki arra, hogy pontosan mit ért túlbuzgóság alatt, szóval elég sokféleképpen lehet ezt értelmezni. Ennyi erővel aki a 8 órán belül "teljesít túl" az is túlbuzgó, mert miatta is emelhetik a lécet - nálunk pl. ez történt.
2021. febr. 22. 13:04
 20/24 anonim ***** válasza:

6os vagyok

Igazából addig nincs hozzá közöm , amíg az én munkámra nincs hatással.

Dolgoztam 15 évig virágüzletben.

Egy ballagáskor volt 150-250 csokor rendelésünk

Szerintem nagyon nem mindegy,hogy ha pl hárman dolgozunk,ebből ketten rendesen,akkor ne a harmadik miatt maradjunk éjszakába nyúlóan túlórázni,úgy hogy reggel menni kell vissza.

Szóval,de ilyenkor rám is tartozik,hogy a másik hogy végzi a munkáját.

Az nem zavar,ha lassabban dolgozik,de ha csak mímeli a munkát azért be szoktam szólni.

(neki,nem a főnöknek)

2021. febr. 22. 13:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!