Munkahelyen ha nem barátkozok, ugye ne számítsak semmi jóra?
Az irodában a közösség úgy látom eléggé baráti, sokat beszélgetnek, bandáznak, együtt mennek le cigizni, kávézni, ebédelni. Már az a kollégám is láthatóan igazi haver lett a régi kollégák közt aki velem együtt kezdett. Más részlegeken is ismer embereket, névről tudja hogy innen ez hívott, onnan az. Ez ilyen az olyan.
Ezzel szemben én: bemegyek, köszönök, elvégzem a munkám, elköszönök, hazamegyek.
5 hónapja vagyok ott, de pl. a 12 kollégám közül csak 6-nak tudom a nevét.
Egyszerűen nem jegyeztem meg.
# 10
De mit csináljak ha egészen egyszerűen nem érdekel hogy beszélgessek, sőt igazából frusztrál, idegesít ha ezt kéne csinálnom. Csak túl akarok lenni az egészen. Ennyi.

13
Semmit. Ha neked így jó, akkor tedd ezt. Mondom, másokat nem zavar az, hogy nem kommunikálsz velük (ha a kommunikáció nem fontos a munka szempontból).

Tudjátok az is lehet azért fordultam magamba mert a koronavírus miatt megszűnt előző munkahelyem ahol kb. 2.5 x ennyi volt a fizetésem.
Itt most 250 ezret keresek, eléggé nagy visszalépés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!