Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan léphetnék ezen túl?

Hogyan léphetnék ezen túl?

Figyelt kérdés

Tavaly május óta vtam egy helyen, nem sikerült beilleszkedni, de mindent bele tettem abba, hogy jól végezzem a dolgom, de sajnos csak kirúgattak... :(

Hogyan lehet az ilyesmin túl lépni? :(

2021. febr. 17. 08:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Keress másik munkát, nem kell önsajnálatba zuhanni. Van ilyen, hogy valami nem sikerül, tovább kell lépni.
2021. febr. 17. 08:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A világ legzamatosabb barackja sem fog ízleni annak, aki nem szereti a barackot --> Nem csak az új dolgozón múlik a beilleszkedés, a környezet befogadóképessége is számít.
2021. febr. 17. 09:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogy érted hogy kirúgattak?
2021. febr. 17. 11:27
 4/5 A kérdező kommentje:

Úgy, hogy határozott idejű szerződésem volt, most hó végén lejár...

Többször olyan hangnemben beszéltek velem, ahogy még a kutyájával sem beszél az ember, a csoport vezető lefotózgatta az autómat és felrakta a Facebookra.

Folyamat kavargatták ellenem a xart, már a falumban ahol lakok, itt vissza halottam ezeket...

Egyik se haverkodott velem.

Van egy koma aki szinte nem csinál semmit, panaszkodnak Rá is, de neki hosszabbították a szerződését, nekem meg nem, pedig én a dolgom mindig elvégeztem, nagyon ritkán kellett segítséget kérnem.

Akinek meg hosszabbították nem tudja a feladatát csak annyit tett, hogy haverja a főnöknek...

2021. febr. 17. 11:32
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jobb is ha minél messzebb kerülsz tőlük, gondolom te se szeretnél ilyen emberekkel dolgozni, vagy végignézni hogy mással is megteszik azt amit veled.
2021. febr. 17. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!