Hogy menjek ma este dolgozni ha nem kaptam kijárási tilalomra papírt?
Rákérdeztem és mondat adni fognak de rájöttem nekem már ma kéne olyan, mert nélküle simán megállíthatnak és még ha magyarázkodok is, hogy hova megyek lehet bevinnének mert tök fiatalnak nézek kis és azt hihetik hogy egy bulizós tini kamuzik. Este 8 után kell menjek és nem tudom mit csinálja,
Jelenleg is várok majd egy hívást mert gondok adódtak a műszakok végett és ezt akartam tisztázni vele de nem hívott azóta se és remélem azért felhív ma mert akkor max napközben elmegyek érte de akkor is hogy alszom ki magam estére? Esti műszakos leszek ha minden elintéződik. Nem szeretnék rendőröknek magyarázkodni, mellesleg itt sűrűn járnak és simán megállíthatnak.
Jártatok már így?
na mindegy már tártgytalan:)
mégse jött össze mert esélytelen lett volna a beérés oda
Nekem volt ilyen. Nem küldtek igazolást ezért nem mentem be.
Másnap elnézést kértek és odaadták. A műszakvezető g3nyózott, direkt csinálta.
Pedig Kellet volna, hogy adjanak.. Amúgy mi is műszakba jarijj
De a párommal, ő már 1 év 8 hónapja van itt, én 1 hónapja, de egyikünk se találkozott ezidáig rendőrrel, vagy egyszer sem állítottak meg minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!