Hogy menjek ma este dolgozni ha nem kaptam kijárási tilalomra papírt?
Rákérdeztem és mondat adni fognak de rájöttem nekem már ma kéne olyan, mert nélküle simán megállíthatnak és még ha magyarázkodok is, hogy hova megyek lehet bevinnének mert tök fiatalnak nézek kis és azt hihetik hogy egy bulizós tini kamuzik. Este 8 után kell menjek és nem tudom mit csinálja,
Jelenleg is várok majd egy hívást mert gondok adódtak a műszakok végett és ezt akartam tisztázni vele de nem hívott azóta se és remélem azért felhív ma mert akkor max napközben elmegyek érte de akkor is hogy alszom ki magam estére? Esti műszakos leszek ha minden elintéződik. Nem szeretnék rendőröknek magyarázkodni, mellesleg itt sűrűn járnak és simán megállíthatnak.
Jártatok már így?
Kell az igazolás, bemondásra nem hiszik el a rendőrök, hogy dolgozni mész.
Ha csak ma estére mész dolgozni, akkor jelezd a cégnek, hogy küldjék el az igazolást ma emailben, úgy is elfogadható, ha telefonon mutatod be. Szólsz, hogy hagyják a portán, a műszakvezetődnél, bárhol az eredetit és magaddal viszed holnap reggel, amikor mész haza.
6.megkérdeztem pont akkor de csak annyit mondott majd adok...
amúgy nem vált be a munka mivel sajnos nem sikerült csak 3 műszakot intézni ami nem jó nekem főleg a reggeles mert esélytelen a beérés.
na mindegy azért köszi a válaszokat.
Beszéltek itt óriási baromságokat.
Van rendőr bőven, aki elhiszi bemondásra. Nagy részüknek már elege van ebből.
Ha kecekedik akkor közlöd, hogy most nincs, jelentsen fel, de majd szeretnél meghallgatást kérni. Ha behívnak beviszed az igazolást és akár a mukáltatói szerződésed, és az ügy megoldva.
550 ezres bírság? Ha tüntetést szervezel akkor esetleg. A helyszíni bírság változatlanul 5 és 150 ezer között van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!