Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aki gyàrban műszakozik és...

Aki gyàrban műszakozik és áll, hogy lehet kibírni?

Figyelt kérdés

Adnátok tippeket ? Erre kényszerültem, minden tiszteletem aki bírja én elég nehezen.

Én csinálok valamit rosszul ? Tőből leszakad a lábam, a fejem Tompa ....

2021. febr. 16. 16:15
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
82%
Azért a fetrengés és a rabszolgaság között is vannak opciók. És sehol nem írta a kérdező, hogy nem akar dolgozni, sőt a fájdalmai ellenére is csinálja!!
2021. febr. 16. 18:21
 32/46 anonim ***** válasza:
100%
Ezen én is sokat gondolkodtam, hisz én már 2 perc állástól is összeesek (rég volt az általános ahol folyton álltam büntiből :)). Nálunk is van szünet, de attól még a műszak nagy részét végig kell állni, mivel különben nem megy a gyártás. Részvétem akik így dolgoznak
2021. febr. 16. 18:41
 33/46 A kérdező kommentje:

Elnézést nem voltam itt, azért nem reagáltam.

Irodai asszisztens és pénzügyi ügyintéző szakmám van, de ilyen jellegű munkára nem vettek fel. Ezelőtt ruházati boltban dolgoztam ( bezárt ).

Oké, hogy nem éri meg ha beteg leszek de valamiből fent kell tartanom magam.

2021. febr. 16. 19:30
 34/46 A kérdező kommentje:

Nem a végzettségen múlik, a sorvezetőm is diplomás és nem kell sehova. A soron van olyan kollegám aki magyar szakos tanár pl.

Nem szégyen a munka csak úgy látszik gyenge vagyok fizikailag.

2021. febr. 16. 19:32
 35/46 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én ruházati eladó és boltvezetői végzettségel rendelkezem, de közel másfél éve én sem tudtam normálisan elhelyezkedni, a vírus miatt meg főleg nem.

A nyáron kínai üzletben dolgoztam, ott meg az volt a baj, hogy csak alkalmiban voltam bejelentve, el ks jöttem onnan, vagyis a kínai elküldte az újakat.

Na a lényeg, negyedik hete én id gyárban vagyok.

Én 3 műszakban, 1x van 1 20 perces meg 1x egy 10 perces szünet.

Nekünk is kötelező munkavédelmi cipő van.

Múlt héten délelőttös voltam, túlóra is volt a hétvégére nekem is feldagadt a lábam.

Én

lóbalzsamot vettem a dm be a zöld fedelűt, ami fizikai munkára is jó, napi 3x kenem vele magamat, használ, azt vettem észre.

Kitartás, én is maradtam volna a szakmámban, de nem vettek fel most, dolgozni meg muszáj.

Főleg az éjszakás a rossz 😢.

De vigasztal a tudat, egy műszakban vagyunk a párommal és így az albit könnyebb fizetni.

Kitartást. Kívánok, tudom milyen.

És igen, nálunk is vannak tanult emberek a soron, a műszakban is, például az egyik raktárosnak is, meg a gépbeállítónak is.

Talpbetétet például én is venni szeretnék.

2021. febr. 17. 17:36
 36/46 anonim ***** válasza:
De amúgy nézegessél állásokat ha van jobb akkor lépj. Elég ha olyan helyet találtok amit könnyebben ki tudtok bírni.
2021. febr. 17. 17:38
 37/46 anonim ***** válasza:
100%
Te nem erre a munkara vagy teremtve ennyi. Vannak a nagy darab ilyen paractos ukran kulseju asszonyok azok bírják, de az kit érdekel. Te nem bírod a tested jelez. Tudom h fontos a pénz de nem az egészséged kárára. Valamilyen ülő munka vagy vmi irodai nincs? Mi a végzettséged? Ennél még a pénztar is jobb lidl aldi ott legalabb űl az ember.
2021. febr. 17. 18:13
 38/46 anonim ***** válasza:
Edes jo istenem penzugyi vegzettseggel ilyen rakas szart kell vegezned🙁ez a durva.Nezegess allasokat mindenkepp ami irodai. Elobb utobb meg lesz az.
2021. febr. 17. 18:15
 39/46 anonim ***** válasza:
95%
Amúgy meg legyen embertelen korulmenyek kozott egy rabszolga mert nem tanult? Ez a sorsa az osszes olyan embernek h ro..adjon bele a munkaba? Arrol nem hallott senki hogy mondjuk nem volt lehetosege a szerencsetlenenek tanulni? Hol ott az esze meg lenne? Szomoru h az emberek erteket az iskolakban mérik. Mint a gályarabok nincs vegzettsege semmit nem ér mehet a darálóba. Ezt a szintű munkahelyi bánásmódot sehol nem szabadna megengedni. Emberek nem állatok de még azok is vizet kapnak munka közbe/ igás lovak/ hol élünk? 21.szazad nem neger rabszolga vilag meg a gulág.
2021. febr. 17. 18:21
 40/46 A kérdező kommentje:

Most értem haza és tudok felelni mindenkinek.

Köszönöm Kipróbálom a lobalzsamot az pont van is itthon.

Sajnos igen, irodai asszisztens és pénzügyi ügyintéző végzettséggel sem kellek,kereskedelembe is jelentkezem mindig. Meg van aki mondja ott is állni kellett, igaz, de azért ha nem volt vevő épp le lehetett ülni vagy kimenni felváltva megenni valamit vagy mosdóba.

Mióta itt dolgozom 5 kgt fogytam már pedig eszek.

2021. febr. 17. 18:43
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!