Másnak vannak munkahelyi barátai?
Figyelt kérdés
Nekem soha nem volt munkahelyen barátom, sőt a kolegák mindig azon fáradoztak, hogy kirúgassanak :(
26/F
2021. febr. 14. 15:48
1/8 anonim válasza:
Ez a te hibád. Bár voltak nézeteltéréseim, míg dolgoztam, de az emberek nagyrészével nagyon jóban voltam.
2/8 anonim válasza:
nem dobálózok a barát szóval.. szóval ők csak ismerősök, kikkel jól elvagyok.. viszont a baráttól, akivel megvitatom az engem nyomasztó, foglalkoztató dolgokat.. távol állnak.
3/8 anonim válasza:
Nincsenek. A munkahely arra van, hogy dolgozzunk, nem arra, hogy barátkozzunk. Vannak akik másképp gondolják, állandóan hívogatnak munka után sörözni, munkán kívüli programokra. Néha-néha elmegyek, de azért senkivel sem vagyok olyanban, hogy azt barátságnak nevezzük. Én szeretem szétválasztani a magánéletet meg a munkát.
5/8 anonim válasza:
Szerintem vannak, én ugy gondolom legalábbis. Van akivel lehetne több is, rajtam nem múlna :D
6/8 anonim válasza:
Nekem lett volna egy nő, de elhajtottam a flegmaságommal, mert nem lenne jó a dolog, mert tetszik, de egy munkahely egy munkahely, és nem disco, ahol ismerkedni lehet.
7/8 anonim válasza:
Igen vannak, szerencsere jo a csapat ahol dolgozon.Nem mondom h.mindent részletesen megbeszelúnk de azert segitjük egymast es egymassal egymás mellett dolgozunk nem ellen.
Volt hogy munkán kivül is találkoztunk páran
8/8 anonim válasza:
Nincsennek, mert nem barátkozok. A lehető legkevesebbet árulom el magamról. Pletykás az egész cég..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!