Miért nem lehet kimondani azt, hogy 25 évesen meg az felett nem lesznek már vkinek barátai, ha eddig nem vtak?
23 éves srác vagyok, soha nem vtak barátaim... azokat nem nevezném barátaimnak akik minden alap nélkül többször feljelentettek.
Akárhányszor kiírom ide vagy beszélgetek erről munkatársakkal, mindig jön a sablon szöveg, hogy mozduljak ki, sportoljak és másnak is ezt írogatják itt... meg, hogy fiatal vagyok még, ez főleg a párkeresésnél mondandó... mitől vagyok fiatal? Az emberek 80%nak már ovis korában vannak barátai, legkésőbb alsóban, párja meg már általános vége felé... miért lennék akkor én 23 éves fejjel fiatal ezekhez?
Nem mellesleg próbáltam sok helyen barátkozni, munkahelyen, neten, anno iskolában, de sehol nem leltem partnerekre. Munkahelyen is azt látom, hogy a leggázabb emberekhez is oda ülnek ebédszünetben, engem meg arra nem méltatnak, hogy vissza jelöljenek a Facebookon.
Vki azért utasított el éskonkrétan meg is mondta, hogy ilyen korban már mindenkinek meg vannak a barátai, nem akar senki újakat.
Mindezek fényében miért kell hazudozni itt is meg bárhol?
Mert egyszerűen hülyeség. (*)
35 vagyok, és eddig a legjobb barátaimat 30 éves korom körül ismertem meg.
(*) Tegyük hozzá, hogy azért nagyon egyénfüggő a dolog. Gyakori jelenség, hogy 25-30 éves korukra az emberek befásulnak, beszürkülnek, és leépítik a teljes szociális életüket. Na, így valóban nem fognak barátokat szerezni. De más körülmények között a barátság abszolút nem korfüggő. Sőt... hadd kérdezzem meg, ha már előhozakodtál vele: az óvis barátságok átlalában meddig szoktak kitartani? Vagy hány olyan általános iskolai barátságról tudtok, ami mondjuk egyetem után is még tartott (úgy, hogy nem ugyanabba a középiskolába és egyetemre jártak)?
"Vkinek, vtak"
Mindig is érdekelt, hogy akik így rövidítgetik a szavakat, azok azzal a megspórolt 2 tizedmásodperccel mit kezdenek?1 értem én, hogy felhalmozódik és egy évben így megspórolsz 1 percet, max kettőt... de annyi idő alatt egy jót b. aszni sem lehet...
Bármilyen életkorban lehetnek új barátaid, ehhez senki nem lehet túl öreg.
Nemrég segítettem egy rendezvényen valakiknek, hogy juthatnak el legegyszerűbben A-ból B-be, most elhívtak túrázni. Már elmúltam 30...
Gondolj bele, hogy ha hajléktalanok együtt összejárnak, és össze tudnak barátkozni egymással, akkor te mivel vagy rosszabb náluk, mi az amit ők jobban csinálnak mint te
Melóhelyen én is "balfszkodom" barátszerzésügyileg (nem egészen önhibából), de mivel ezt elfogadtam, hgoy ott annyira nem fogok komoly barátságokat kialakítani, ezért egy úgymond egy lehetőség arra, hogy meló után bárhol máshol ismerkedhetek
kezdj el beszélgetni, önfejlesztésben ismeretes emberekkel, akik ugyanezzel a gonddal küzdenek, sok reményt adhatnak, és amikor megvan ez a remény akkor lépj, tedd oda magad, ne hagyd, hogy el menjen
Egyébként meg Elon Musknak szerinted sok barátja lehet, amilyen komoly gondolatai vannak és céltudatos, nem ragad le ezen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!