Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan lehet ilyen helyzetben...

Hogyan lehet ilyen helyzetben megoldani a munkahelyváltást?

Figyelt kérdés
A jelenlegi munkahelyemen még próbaidős vagyok csak. Nem igazán érzem jól magam, sok a feladatom, a fizetésem nem túl jó, kollégáim nem barátságosak...elkezdtem munkahelyeket nézegetni és találtam egyet, aminél úgy érzem, lenne esélyem. Mégsem mertem jelentkezni még, mert kisvárosban lakom, ahol mindenki ismer mindenkit. Kérdés, hogyha az önéletrajzomat frissítem és bele írom a jelenlegi helyemet, vagy behívnak interjúra és elmondom, jelenleg hol dolgozom, felhívhatják a mostani munkaadómat azzal, hogy vigyázzanak, mert új munkahelyet keresek? Nem szeretnék két szék közül a pad alá esni...ha nem jönne be az új hely, akkor maradnék a mostanin, de ha el tudnék innen menni egy jobb helyre, azonnal mennék. Köti valamiféle titoktartás ilyenkor a hirdetést feladó munkaadót?
2021. febr. 14. 11:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem írod bele a próbaidős helyet és kész.

Milyen pozíció? Egy operátort a kutya nem fog leellenőrizni úgysem.

2021. febr. 14. 11:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem kell beszámolj mindenről és kész
2021. febr. 14. 12:11
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell mindenről beszámolnod az önéletrajzodban. Ha még próbaidős vagy, nem lehetsz ott túl régen, nem kizárt, hogy szakmailag sem fontos az itt eltöltött pár hét.

Egyébként hidd el, ilyen esetben a munkáltatók nem fognak odaszólogatni egymásnak. Pont lesz*rják, hogy a versenytársuk éppen elveszít-e egy embert vagy sem. Ahhoz, hogy a leendő munkahelyed érdeklődjön utánad az előzőtől, magas pozíció kell, mint írták, egy operátort vagy irodai adminisztrátort nem fognak leinformálni.

2021. febr. 14. 12:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!