Munkanélküliként ért téged megkülönböztetés álláskereséskor, vagy esetleg interjúkor?
A hr-esnek nincs koze a szabadidotoltesedhez. Jogserto a kerdese. Ilyen nemetorszagban vagy Belgiumban nem merne felten i...... vagy Strassburgban....
Ezt is csak a magyar birkakkal teszik meg.
Egy olyan alkalom volt, ahol azt éreztem bizonyos hangsúlyokból, hogy nem volt szimpatikus az interjúztatónak az, hogy diploma után nem kezdtem el azonnal akárhol dolgozni - kérdezett, hogy mi történt ebben az időszakban, mondtam, hogy azért nem akartam olyan helyekre menni, ahol nem vagyok teljesen bejelentve pl.
Olyan eset volt még, ami sztem nem attl függött, hogy jelenleg munkanélküli vagyok, ahol kérdezgettek, hogy hol lakom és kié az ingatlan... sztem ilyet nem etikus kérdezni. Ja meg olyan, hogy ferde volt a plafon fölöttem, és elkezdte, hogy hülye vagyok, hogy arra a részre ültem le, ahol alacsonyabb a plafon, mert úgyis be fogom verni a fejem (nem vertem be).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!