Kéne szólnom neki, hogy nincs jelenlétim?
Figyelt kérdés
4.-e van, és még mindig nem hozta a főnök a jelenlétit. Az előző főnök már előző hónap végén mindig hozta. Kérdeztem a többieket, hogy nekik van már jelenlétiük (én egyedül vagyok egy helységben, külön van a jelenlétim), azt mondták persze, ők már rég kaptak. Vagyis csak nekem nem hozott. Pedig volt már itt nálam a héten. Direkt nem hozza? Szólnom kéne neki, hogy nincs jelenlétim? Vagy hagyjam, amíg neki eszébe nem jut? Ti mit tennétek?
L/24
2021. febr. 4. 11:44
11/17 anonim válasza:
De miért vagy ennyire életképtelen?
Gondolom,van közvetlen felettesed.
Ezzel nem zavarod,nem olyan jellegű kérés,probléma,hogy:
szabadnapot szeretnél
csúsztatni szeretnél
valakivel problémád van
túl sok a feladat,túlóra...
Mi azt honnan tudjuk,miért nem mondanak semmit,hm?
13/17 A kérdező kommentje:
Ha találkozok vele szólok.
2021. febr. 4. 13:16
14/17 anonim válasza:
Ha arra van időd, hogy egész nap netezgetsz, akkor arra is legyen, hogy utána nézel az ügyednek (pl. írsz egy mailt a főnöködnek, hogy nem kaptál jelenlétit). Örülj neki, hogy egyáltalán van munkád, nagyon sokan a helyedben lennének most.
15/17 anonim válasza:
Nem hiszem hogy leharapná a fejed ha szólsz.
16/17 A kérdező kommentje:
Szóltam, de pont hozta is a jelenlétit. Azt mondta nem volt jó a nyomtató, azért nem tudta hozni eddig. Érdekes, pont az enyémnél nem volt jó... a többiekét ki tudta nyomtatni...
2021. febr. 5. 11:03
17/17 anonim válasza:
Nem tudhatod mi a valós , lehet rossz a gep lehet trükközni akartak . Következő szitukban légy résen untezd nyerőbe a helyzetet , ha nem megy simán balhézz fenyegetőzz hivatalosan .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!