Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért fontos az, hogy ki,...

Miért fontos az, hogy ki, milyen értékeket képvisel a munkahelyen?

Figyelt kérdés
Hiàba az ember jóhiszemű, szabálykövető, ha neki kell az embereknek bizonygatni az igazát, aki meg bűnös lenne, az meg éldegél tovàbb. Több éve annak a hìve vagyok, hogy csak a munkával érdemes foglalkozni, ne keressek logikát a környezetemben vèlt törtènésekkel kapcsolatban, viszont távoli ismerőseim arról beszélnek, hogy a főnökeik nem tudja megkülönböztetni az emberek munkáját egymástól. Én már régen rájöttem a megoldásra, csak magunkkal kell foglalkozni, az èn valóságom, nem az övéké.
2021. febr. 2. 19:43
 1/1 anonim ***** válasza:
Végül is az értékeknek egymás nélkül nem kéne létezniük. Hiába vagy te az,aki szerzi a munkát,ha senki nem csinálja meg...Azért,hogy nagy lehessen a szája a főnököknek,semmi másért. Bármikor elküldhet,úgyhogy dolgozd ki a beled,vagy kereshetsz más helyet,de gyorsan,mert gondolom éhes vagy,és akarsz valahol lakni,stb. A társadalomban legalábbis szerintem van 1000 kaszt,ami íratlan.
2021. febr. 2. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!