Az mit jelent, hogy felfelé nyal, lefelé tapos, oldalra könyököl?
Én ügyfélszolgálatos voltam (vízügynél)
3 hónap múlva a csopvez jött es figyelte a munkám.
A fogyasztókat illetve amit szeretnének már kérdezés nélkül el tudtam látni, azaz önállóan dolgoztam.
Ahogy ezt látta a kollega, hogy elégedettek a munkavégzésemmel, a csopvez előtt direkt odajött hozzám és egy plusz szórolapot nyomott az ügyfelem kezébe amin szintén szerepel az a tájékoztatás, amit elmondtam, hogy azt lássa a csopvez, hogy még mindig segítségre szorulok a kiszolgálásban.
Ezt szépen nyugtázták és kiment a vezető és próbaidő után nem hosszabbítottak...
Kíméletlen, célvezérelt törtető módon viselkedik (valaki).
Bárkin keresztül gázol és semmitől sem riad vissza annak érdekében, hogy "sikeres" lehessen az életben.
Felfelé vezet a karrierben az út, ezért a főnökség felé nyal, amit a főnök mond az egyből úgy van, mosolyogva néz rá, minden kiosztott feladatot megcsinál neki.
Lefelé tapos, a kollégáit kibeszéli, az újakkal szemben bunkó, segítségre ne számíts, sőt, amit te mondasz, arra forgatja a szemeit, flegma stílust enged meg magának.
Oldalra könyököl: rivalizál azokkal, akik KONKURENCIÁT jelentenek neki, vagy akár árulkodik róluk a főnöknek, hogy a végén őt léptessék elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!