Tudom elcsépelt! Miért érvényesül, az aki rúg, tapos, átver, hátbaszúr, hazudik, kétszinü, és mások alá tesz?
Figyelt kérdés
Akár barát,munkatárs,ismerös2017. nov. 27. 10:18
1/4 anonim válasza:
Nem mindenhol érvényesül.
Volt ilyen munkatársunk, és kirúgták.
Baráti körben meg pláne nem marad meg az, aki hazudik és mások alá tesz. A barátait sokkal könnyebben megválogathatja az ember, mint a családot vagy a munkatársakat. Szóval ezt el sem tudom képzelni baráti körben.
2/4 A kérdező kommentje:
Munkahelyen mindig ez volt,batátokkal egybekötve.el is jöttem,de sok ilyet hallok.
2017. nov. 27. 11:08
3/4 anonim válasza:
Mert óriási mértékű az elhülyülés és a hülyék azt hiszik, hogy amit fentebb soroltál, az a rátermettség jele:D Meg az, ha folyamatosan "pörög" és állandó jelleggel jár a pofája ha kell, ha nem, mert ha csendesebb és nem hiperaktív, akkor az biztos depressziós és nem fog teljesíteni eleget.
Pfú, hányinger komolyan...
4/4 anonim válasza:
Ugyanilyen pár kolleganőm, a kisfőnöknek nyal, szívességet tesz, ajándékot visz, közös programokat szerveznek,ahová a klikk jár.És ők érvényesülnek.Nagyszájúak, a szájukkal dolgoznak, kibeszélnek és furnak másokat.Sajnos, máshol se lenne jobb, azért nem lépek,na meg a fizu se rossz helyi viszonylatban.Női területen dolgozom.Mindenhol ez van sajnos.Ritka ahol nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!