Ha az első 1 hét alatt csináltam 3 gyorshajtást az új munkahelyen, sofőr munkában,amit kifizettetnek velem, szerintetek ki fognak rugni? Ezek kívül jól végzem a munkámat,nem hajtok őrűlten,csak 1 helyen figyelmetlen voltam.
Nem,miért hagyna nyomot?
Kifizetem és kész..
Kedves utolsó válaszoló!
Köszönöm a választ!
Igen én is ebben bízom,hogy ez a vele járója.. Ha nem mész,nem végzel,nem érsz oda stb..
Csak én nem láttam a kamerát,aztán ugyan ott beszivatott.. Nyilván az én kontómra megy. De hiába vagyok új,hibátlanul elvégzem a munkámat és szerintem szimpatikus is vagyok mindenkin ek,csak félek,hogy a vezetőségnek nem fog tetszeni.
A flottavezető nem szidott le érte,csak mondta hogy figyeljek ezekre.
Frankfurt - köln szakasz a franc se tudja csak bevillant. Lehet állítottak rajta vagy ilyesmi, mert se azelőtt se azután nem volt semmi.
Amúgy meg a gdpr miatt az adataidat nem adják ki, hanem kifizetik a bírságot és fizukor levonják.
Igen,nekem is levonás lesz,részletekben. Ez egyébként korrekt.
Csak kérdés,hogy rámegy-e a próbaidőm és a jövőm itt emiatt.
Autót,csomagot nem törtem,pénzzel stimmeltem,igazából minden más frankó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!