Lehet, hogy a húgom párkapcsolatai a figyelmetlen kommunikációra mennek rá?
A húgom közel 30 éves, jó alakú, szép lány, de van valami roppant nagy zavar a fejében odafigyelés terén.
Alapvetően okos, iskolázott, jó munkája van, de soha nem volt 1 évesnél hosszabb párkapcsolata, az is csak egyszer, de teljesen konfliktusok közepette. Neki fogalma sincs mi az oka, hogy miért nem működik, miért lesznek idegesek tőle a férfiak.
Mostohatestvérek lévén nem különösebben jöttünk ki jól gyerekként, egyetlen kapcsolatát sem ismertem személyesen, nagyjából 1-2 éve kezdtünk el mindennaposan beszélgetni a messengeren, addig csak ünnepekkor találkoztunk, úgyhogy eddig nem volt számomra feltűnő.
Olyan, mintha valami rettenet szövegértelmezése lenne, nem figyel mit ír a másik (ezt személyesen is szoktam tapasztalni, hogy többször el kell mondani valamit, de ott mégsem annyira feltűnő, mint ha írásban kell magam ismételgetni) hirtelen válaszol, nem is a kérdésre, ha ő kérdez, majd ír még rá valamit, amint válaszolok a kérdésre már fogalma sincs miről van szó.
Idézek egyet ami a legutóbb íródott:
Én: milyen esküvőre mész szombaton?
Ő: szombat
vagy:
Én: búcsúturnézik a kedvenc bandám, úgyhogy többet nem nagyon lesz esélyem látni.
Ő: miért? nem játszanak többet? majd megnézed amikor legközelebb jönnek.
Vagy:
Én: XY kutyája Buksi állatkórházba van melletted, nem tudnád hazahozni, nem tudnál értük menni autóval?
Ő: nem találtam a térképen olyan helyet, hogy Buksi
(nyilván nem ez a kutya neve, de nem sokkal bonyolultabb)
Nos hát ilyenek és ezt sorolhatnám napestig, mert teljesen mindennapos, hogy nem érti amit a másik ír/mond, abszolút nem figyel, de reagál amit gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!