Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem tudok egyszerre többfelé...

Nem tudok egyszerre többfelé figyelni nőként, ezért hajlamos vagyok figyelmetlenségre. Hogyan lehet ezt elfogadni?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogyha van egy feladat ami mondjuk 10 részből áll egyerre akkor az egyiket benézem. De ezek nem nehéz feladatok, csak valahogy nem megy. És a stressz még rátesz. Ha azért idegeges leszek, mert elrontom a 10. lépést akkor az idegességtől újra rontok. Akár többet is utána. Múltkor nagyon ideges lettem és kézifékkel 120-al mentem a pályán véletlen. Pedig amúgy nem vagyok ilyen ideges fajta, valójában nem is idegességnek, hanem bosszúságnak mondanám. És mérgemben így jártam hogy 120-nál kézifék bennmarad. Akkor meg a sírás kerülgetett.
2020. okt. 1. 13:20
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Maradj otthon. Ne nyulj semmihez.
2020. okt. 1. 13:26
 2/7 anonim ***** válasza:
60%

? Nem értem a kérdést...

Ez egy nagy f*szság. Embere válogatja, ki tud több felé figyelni, nem a nemed...

2020. okt. 1. 13:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Írj listát a teendőkről, és jegyezd le a fontos dolgokat velük kapcsolatban.

Nekem is van egy "puskafüzetem" a munkahelyemen, a főnököm el is várja, hogy írjak le mindent lépésről lépésre (hogyan kell a különböző modulokat kezelni, hogyan sztornózzak, ilyesmik)

De ha pl. egy hibás számla kerül hozzám, azzal is néha jegyzettömbbel megyek át hozzá, és inkább leírom amit mond, mert én is hasonló vagyok, mint te. Újabban egyre kevesebbszer kell.

2020. okt. 1. 13:39
 4/7 A kérdező kommentje:
3. Jó, de mi van a mérgességgel? Ha mérges leszek hajlamos vagyok többmindent benézni. Borzalmas érzés hogy nem tudok felülkerekedni rajta. Haragszom magamra és ettől csak rosszabb lesz.
2020. okt. 1. 13:44
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Ezért jó a notesz. Nyugodtabb leszel, hogy van támaszod, és nem vétesz hibát.
2020. okt. 1. 13:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Nincs idő noteszre. Ezek a helyzetek hirtelen jönnek és új helyzetek.
2020. okt. 1. 13:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Sorstárs! :)

Nálam ez úgy megy, hogy ha több tennivaló jön össze hirtelen, akkor belezavarodok a dolgokba, aztán dühös leszek és totál szétesek agyilag, akkor már azt sem tudom, mennyi 1+1.

Vagy ha fáradt vagyok, akkor is ez a szitu. Ha menet közben áll elő hasonló szitu és nem itthoni terepen vagyok, akkor még el is tévedek. Olyankor csak leülök és bőgök, mint az anya szamár.

Nálam mindig van notesz, de hiába, mert ezeket vagy megoldja az ember spontán, vagy nem. Van, hogy váratlanul torlodnak fel a feladatok, események.Akkor van nálam gubanc.

2020. okt. 1. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!