Nem tudok egyszerre többfelé figyelni nőként, ezért hajlamos vagyok figyelmetlenségre. Hogyan lehet ezt elfogadni?
? Nem értem a kérdést...
Ez egy nagy f*szság. Embere válogatja, ki tud több felé figyelni, nem a nemed...
Írj listát a teendőkről, és jegyezd le a fontos dolgokat velük kapcsolatban.
Nekem is van egy "puskafüzetem" a munkahelyemen, a főnököm el is várja, hogy írjak le mindent lépésről lépésre (hogyan kell a különböző modulokat kezelni, hogyan sztornózzak, ilyesmik)
De ha pl. egy hibás számla kerül hozzám, azzal is néha jegyzettömbbel megyek át hozzá, és inkább leírom amit mond, mert én is hasonló vagyok, mint te. Újabban egyre kevesebbszer kell.
Sorstárs! :)
Nálam ez úgy megy, hogy ha több tennivaló jön össze hirtelen, akkor belezavarodok a dolgokba, aztán dühös leszek és totál szétesek agyilag, akkor már azt sem tudom, mennyi 1+1.
Vagy ha fáradt vagyok, akkor is ez a szitu. Ha menet közben áll elő hasonló szitu és nem itthoni terepen vagyok, akkor még el is tévedek. Olyankor csak leülök és bőgök, mint az anya szamár.
Nálam mindig van notesz, de hiába, mert ezeket vagy megoldja az ember spontán, vagy nem. Van, hogy váratlanul torlodnak fel a feladatok, események.Akkor van nálam gubanc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!