Munkahelyen tènyleg szinte mindenki mindenkivel kamatyol?
Figyelt kérdés
2021. jan. 21. 12:30
21/31 anonim válasza:
*majdnem eltávolította a pozíciójából a városvezetés
22/31 anonim válasza:
Nálunk egyetlen egy házaspár van. A többiek kivétel nélkül majdnem mind nők (heteroszexuálisak, tudtommal). Szóval a válasz: nem.
23/31 anonim válasza:
Általában olyan helyeken jellemzőahol több műszak van.
Én pl az egészségügyről hallom hogy szinte már mindenki volt mindenkivel, meg tesco árufeltöltők is meséltek(itt is vmelyik aruházbol), plusz a gyárakban is, pl ismerős bnőm ahol csak dolgozik ott pasizik be mindig, az sem számit ha kisgyerekes apa az illető
24/31 A kérdező kommentje:
Miért?
2021. jan. 21. 15:45
27/31 A kérdező kommentje:
Mi az oka, hogy a többműszakos helyeken jellemző a félremenés?
2021. jan. 21. 17:49
28/31 anonim válasza:
Nálunk nincs ilyen, vagy nem érdeklek senkit sem talán, és ezért nem vagyok benne a körben, a pixisben.
29/31 anonim válasza:
Többnyire csak szart kavarnak, de azt nagyon.
30/31 anonim válasza:
Ha nem is mindenki, de elég sokan.
4 multiban és 2-3 kisebb cégben dolgoztam.
Egy céges buli végén mikor már csak az emberek 20%-a marad akkor minden lány “lába valaki nyakában van” ez igaz akkor is ha 50 fős Kft meg akkor is ha 1000 fős nagy cég.
A 20%nem olyan sok, viszont ahhoz elég számottevő,h már úgy tűnjön, mindenki-mindenkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!