Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyen tènyleg szinte...

Munkahelyen tènyleg szinte mindenki mindenkivel kamatyol?

Figyelt kérdés
2021. jan. 21. 12:30
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Az modstani helyemen a 10 férfiból 6nak ott van a párja vagy viszonya van valakivel.
2021. jan. 21. 12:38
 12/31 anonim ***** válasza:
96%

Dehogy. Pláne nem mindenki mindenkivel. Olyan van, hogy valaki pont munkahelyen vagy munka közben ismeri meg a párját.

Ha ez így lenne a munkahelyeken, hogy mindenki mindenkivel, akkor nem sírnának itt ennyien, hogy nekik senki sem jut :D

2021. jan. 21. 12:39
 13/31 anonim ***** válasza:
83%
Nem általánosítható a dolog, de volt 2 olyan munkahelyem is, ahol konkrétan lehetett tudni, hogy ki kivel. Megjegyzem, aki ilyenre ráér, annak nincs elegendő munkája, azaz a "felháborodás vagy irigykedés" nem feltétlenül az "elkövetőket" illeti, hanem a munkaadókat, a főnököket.
2021. jan. 21. 12:43
 14/31 anonim ***** válasza:
76%

Nem mindenki, de a flörtölés az megy rendesen.

Látszik, hogy nálunk még nincs meg a rettegés a szexuális zaklatási ügyektől, ahogy pl Amerikában, ahol egy pikánsabb megjegyzés miatt a HR-es előtt kötsz ki.

A digidugi az ritkább, de előfordul, főleg a külső telephelyen, ami gyakorlatilag a dugópont, mert nagyrészt üres és 3 kapu is van az irodai részleg előtt.

2021. jan. 21. 12:46
 15/31 anonim ***** válasza:
83%
Dehogy!Nem mindenhol van ez.Ez nem a barátok közt :)
2021. jan. 21. 12:51
 16/31 anonim ***** válasza:
68%
Jobb helyeken, ahol a társadalom intelligensebb egyedei dolgoznak, nem. Alja helyeken, ahol ösztönlények dolgoznak, ott gyakori, igen.
2021. jan. 21. 12:52
 17/31 anonim ***** válasza:
86%
5-éve dolgoztam Miskolc Szent Péteri kórházba mint műtős segéd apám ott az ápolónők amit elő az már valami katasztrófa .
2021. jan. 21. 13:00
 18/31 anonim ***** válasza:
72%

17

Az a hely legendás.

Oda senki ne engedje a feleségét, mert jaj:D

2021. jan. 21. 13:05
 19/31 anonim ***** válasza:
92%
A kérdés általánosítva van megfogalmazva.
2021. jan. 21. 13:21
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

16 éves voltam, mikor megkaptam életem első munkáját, diákmunkán voltam egy hivatalos szervnél. Az anonimitás miatt nem írom le, pontosan hol voltam. Szűk volt a dolgozói gárda, épp ezért egy konkrét fertő, nem töltöttem sok időt ott, de konkrétan undorító dolgok derültek ki.

Kezdjük azzal, hogy az első 2 hétben az összes 50 fölötti családos, házas apuka az engedélykéréseim között volt, élőben még tudták magukat kontrollálni, de olyan üzeneteket, képeket küldtek, hogy mai napig meg vagyok döbbenve. Még egyszer mondom, egy 16 éves kislány voltam. Másrészt egy-két srác nagyon bizalmasának tekintett és olyanokat kotyogtak el nekem, hogy minden céges bulin (amit havonta tartottak) minimum 2 ember összefeküdt, az egyik házas csávó, aki a főnek legjobb haverja volt, konkrét kimenőket kapott, hogy a szeretőjéhez mehessen munkaidőben, mindenki tudta, hogy a munkahelyen belül ki-kivel volt már együtt. Ezen kívül olyat is hallottam, hogy a főnököt többször majdnem eltávolította a pozíciójából, mert adócsalási ügyekhez volt köze, stb.

Ezután még diákmunkáztam két másik helyen is, ott semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Nem állítom, hogy minden munkahelyen ez van, de nekem sajnos volt ilyesmi tapasztalatom is.

2021. jan. 21. 13:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!