Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit mondjak állásinterjún,...

Mit mondjak állásinterjún, miért jöttem el az előző munkahelyeimről?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Idáig irodai munkakörökben dolgoztam, és mindig ugyanaz volt a gond - fiatal, csinos, ügyes csajként mindig ki voltam pécézve a negyvenes-ötvenes nő kollégák között, kb. az első félévet követően ment a szúrkálódás, kibabrálás, b*sztatás, érzésem szerint indokolatlanul. Nem beszéltem ki senkit a háta mögött, ha szóba került ilyesmi, mindig kerültem ezeket a témákat, csakis tárgyilagosan, barátságosan próbáltam megnyilvánulni, de ez nő munkatársak között édes kevés. Pletykálni, gyűlölködni, másokat megalázni kell, amire én nem vagyok képes, éppen ezért én vagyok egy idő után a célpont. Egy idő után persze felállok önként, még akkor is, ha a munkámban eddig soha nem lehetett belekötni. Ez van mindenhol. Nem is ez az érdekes.

Most álláskeresőben vagyok, és nem tudom, hogy ha állásinterjún kérdezik, hogy miért jöttem el a munkahelyeimről, mégis mit illendő ilyen esetben mondani?

2021. jan. 20. 19:52
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
7%
Inkább megfutamodsz mint egy óvodás. Értem.
2021. jan. 21. 17:51
 22/29 anonim ***** válasza:
64%
21, dolgozz te ilyen nyomorultakkal, másnak fontos a normális munkakörnyezet. Nem óvodás-mentalitás ez, hanem egy egészséges önértékelés, ami nem viseli el az ilyenfajta viselkedést.
2021. jan. 21. 19:04
 23/29 anonim ***** válasza:
78%
Aha, megfutamodtam jobb fizetésért és bónuszért egy olyan helyre, ahol a kollégák nem csámcsognak a másik fizetésén, mert itt mindenki a saját dolgával foglalkozik. Illetve, nem maradna itt sokáig ilyen ember, mert a HR egy nem kellemes beszélgetés után kirúgná. Tényleg, tiszta óvoda...
2021. jan. 21. 19:29
 24/29 A kérdező kommentje:
Szerintem csak az nem áll tovább az ilyen helyzetekből, akinek sok kényszerűség nehezíti az életét, és azt hiszi, hogy nem engedheti meg magának, vagy nem érdemli meg, hogy jobb helyen dolgozzon. Általában azok szenvednek és csámcsognak, mocskolódnak, akiknek eléggé sakkban van az életük, és ez túlságosan beszűkíti a tudatukat ahhoz, hogy lássák a lehetőségeiket. Szomorú.
2021. jan. 21. 20:03
 25/29 anonim ***** válasza:
0%

Én csak annyit mondanék, hogy azért hagytam ott mert keveset kerestem. Ha megkérdezik mennyit megmondom hogy minimálbért és ha ennél többet tudnának adni akkor az hatalmas pozitívum lenne.

Nálam eddig ez mindig bevált, többet is adtak utána jóval. :)

2021. jan. 21. 20:36
 26/29 anonim ***** válasza:
Nem kell tudniuk, hogy mennyit kerestél az előző munkahelyeden, nem is tudnák kideríteni. Hazudd azt hogy keveset kerestél, emiatt és le van tudva csókolom.
2021. jan. 21. 20:38
 27/29 anonim ***** válasza:
0%

Soha nem futamodtam meg új dolgozóként azért, mert mindenki kiszúrt magának.

Ha új vagy, akkor célpont is vagy. Egy darabig..

2021. jan. 21. 21:16
 28/29 anonim ***** válasza:
78%
"Ha új vagy, akkor célpont is vagy" - egy rossz munkakörnyezetben. Egy jó munkakörnyzetben támogatnak. Az a te dolgod, hogy ennyire becsülöd magad és beéred ilyen hellyel.
2021. jan. 21. 21:50
 29/29 anonim ***** válasza:
0%
Ha az összes munkahelyről mindig eljönnèk, mikor csúnyán néznek rám, akkor tulajdonképpen sosem dolgoznék.
2021. jan. 22. 06:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!