Mit mondjak állásinterjún, miért jöttem el az előző munkahelyeimről?
Sziasztok! Idáig irodai munkakörökben dolgoztam, és mindig ugyanaz volt a gond - fiatal, csinos, ügyes csajként mindig ki voltam pécézve a negyvenes-ötvenes nő kollégák között, kb. az első félévet követően ment a szúrkálódás, kibabrálás, b*sztatás, érzésem szerint indokolatlanul. Nem beszéltem ki senkit a háta mögött, ha szóba került ilyesmi, mindig kerültem ezeket a témákat, csakis tárgyilagosan, barátságosan próbáltam megnyilvánulni, de ez nő munkatársak között édes kevés. Pletykálni, gyűlölködni, másokat megalázni kell, amire én nem vagyok képes, éppen ezért én vagyok egy idő után a célpont. Egy idő után persze felállok önként, még akkor is, ha a munkámban eddig soha nem lehetett belekötni. Ez van mindenhol. Nem is ez az érdekes.
Most álláskeresőben vagyok, és nem tudom, hogy ha állásinterjún kérdezik, hogy miért jöttem el a munkahelyeimről, mégis mit illendő ilyen esetben mondani?
A kérdés nem az volt hogy miert jött el az összes munkahelyerol, csak hogy miért jött el az utolsó munkahelyerol.
Kérdező erre olyan választ adj, amilyet te is szívesen hallanal, ha a te cegedhez keresnel embert.
Pld amit az elején írt valaki, hogy fejlődni, tanulni szeretnél, több tapasztalatot gyűjteni.
11-es, pedig létezik ilyen, úgy hívják, bullying, vagy munkahelyi zaklatás. Én próbaidő alatt eljöttem egy cégtől, mert az ottlévő 40-es munkatársam (nő) megtudta valahogy, mennyit keresek, és nem szállt le rólam, folyamatosan megjegyzéseket tett, beszólogatott. Például megkérdezte, honnan van a táskám, aztán kiguglizta, mennyibe kerül és az arcomba vágta, hogy nem vagyok normális, hogy ennyiért veszek táskát, nézte a cipőmet, szóval undorító volt.
Te voltál az a kommentelő is, aki elkezdte ringyózni a kérdezőt, csak azóta törölték a hozzászólást?
Nem lett volna egyszerűbb elengedni a füled mellett, minthogy megszökni?
Én biztos hogy csak azért is ott virítottam volna csak azért is tatyómmal az oldalamon, nehogy már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!