Miért nevetett?
Egy grafikai cégről van szó, hármunknak ugyanazt a feladatot adták ki, hogy tervezzünk meg egy plakátot, megadták a témát, a többi ránk van bízva, megadták a határidőt, akkorra mindenkinek kész kell lennie. Mivel nem szoktak ilyet csinálni, hanem egy munkát egy ember kap, rákérdeztem a főnöknél, hogy akkor ez most egy teszt, hogy akié nem jó azt elküldik? És csak nevetett. Pedig én komolyan kérdeztem. Számítsak rá, hogy mehetek? Szokás ilyet, hogy ha leépítés kell, így döntik el ki megy és ki marad? Vagy miért nevetett? Most tiszta ideg vagyok azóta.
L/24
Jaj lehet a megrendelő különböző terveket kért hogy választhasson
Ezzel a munkahelyféltéssel tenxleg röhejes lettél sztem most
Legalább máshogy kérdeztèl volna.
Pl szabad megkérdeznem miért kérnek hármat?
Basszus, nyugodjál már meg, a Boss csak viccesnek találta a parázásodat, ezért nevetett, ennyi, ne sírjál már itt.
#6:
Miért gyökér az, aki röhög valami vicces dolgon? Akkor ezek szerint te sosem szoktál nevetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!