Legjobb barátnőmnek elmondtam,hogy van egy fiú akivel alakul valami és randira hívott.
Erre elkezdett nevetni(nem gúnyosan,nem megszégyenítő nevetés volt)de eléggé nevetett.Elég szoros a kapcsolatom ezzel a barátnőmmel de az elmúlt hetekben eléggé eltávolodtunk egymástól(miatta),előfordulhat,hogy esetleg féltékeny amiért máshoz is közel kerülök vagy miért nevetett szerintetek?
Rám féltékeny vagy a fiúra?Mint mondtam elég szoros kapcsoltaunk van,eddig mindig egymással lógtunk,beszéltünk meg minden.
2019. dec. 13. 20:37
3/8 anonim válasza:
Fél, hogy most már eltávolodsz tőle a fiú miatt, mert az idődet a fiúnk fogod szentelni.
2019. dec. 13. 20:45
4/8 anonim válasza:
#3 ez valós dolog. A srácra fog koncentrálni és a nagy barátságnak annyi. Mindhol MINDENHOL igy megy. Aztán szakításkor megy az elfeledett barinőhöz panaszkodni... Kell a lelki szemetesláda. De a kolbász jobban kell... (Nagybarátságok 2020) :D
2019. dec. 13. 20:59
5/8 A kérdező kommentje:
4.kommentelő,ez a barátnőtől függ.Vannak olyanok is akikkel nem vagyok olyan közeli kapcsolatban igen velük valószínűleg egy kicsit jobban elfelejtődne a barátság,de akiről most szó van ő közelebbi barátnő,vele ugyanúgy foglalkoznék csak nyilván nem tudnék ennyire sokat találkozni illetve beszélgetni vele.
2019. dec. 13. 23:26
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek csak fél,hogy el fogom hanyagolni?Mert egy ,,Alakul valami a pasival és elhívott randizni” mondatra nem nevetéssel szoktak reagálni.
2019. dec. 13. 23:28
7/8 anonim válasza:
Bajos nekünk valóban használható, ill. jó választ adni.
Szerintem a barátnőd így reagált a bizalmas közlésedre. Ne csinálj magadnak problémát előle. A jövődet TE ALAPOZOD MAGADNAK ÉS NEM MÁS VALAKI. Ha járni fogsz a fiúval, látni fogod, hogyan viszonyul ehhez a barátnőd. Te pedig - esetleg - viszonozod.
2019. dec. 14. 12:22
8/8 anonim válasza:
Ha az ember nem tud valamire reagálni és hirtelen éri van ilyen random nevetés.
Annyi hogy figyelj továbbra is rá.
Nekem is féltek a közelebbi barátaim ettől de annyi hogy a héten nem 5 délutánt töltök velük hanem csak 3-at.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!