Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nevetett azon, hogy...

Miért nevetett azon, hogy randizok?

Figyelt kérdés

Legjobb barátnőmnek elmondtam,hogy van egy fiú akivel alakul valami és randira hívott.

Erre elkezdett nevetni(nem gúnyosan,nem megszégyenítő nevetés volt)de eléggé nevetett.Elég szoros a kapcsolatom ezzel a barátnőmmel de az elmúlt hetekben eléggé eltávolodtunk egymástól(miatta),előfordulhat,hogy esetleg féltékeny amiért máshoz is közel kerülök vagy miért nevetett szerintetek?

2019. dec. 13. 20:31
 1/8 anonim válasza:
47%
Irigy,féltékeny.
2019. dec. 13. 20:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Rám féltékeny vagy a fiúra?Mint mondtam elég szoros kapcsoltaunk van,eddig mindig egymással lógtunk,beszéltünk meg minden.
2019. dec. 13. 20:37
 3/8 anonim ***** válasza:
56%
Fél, hogy most már eltávolodsz tőle a fiú miatt, mert az idődet a fiúnk fogod szentelni.
2019. dec. 13. 20:45
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
#3 ez valós dolog. A srácra fog koncentrálni és a nagy barátságnak annyi. Mindhol MINDENHOL igy megy. Aztán szakításkor megy az elfeledett barinőhöz panaszkodni... Kell a lelki szemetesláda. De a kolbász jobban kell... (Nagybarátságok 2020) :D
2019. dec. 13. 20:59
 5/8 A kérdező kommentje:
4.kommentelő,ez a barátnőtől függ.Vannak olyanok is akikkel nem vagyok olyan közeli kapcsolatban igen velük valószínűleg egy kicsit jobban elfelejtődne a barátság,de akiről most szó van ő közelebbi barátnő,vele ugyanúgy foglalkoznék csak nyilván nem tudnék ennyire sokat találkozni illetve beszélgetni vele.
2019. dec. 13. 23:26
 6/8 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek csak fél,hogy el fogom hanyagolni?Mert egy ,,Alakul valami a pasival és elhívott randizni” mondatra nem nevetéssel szoktak reagálni.
2019. dec. 13. 23:28
 7/8 anonim ***** válasza:
60%

Bajos nekünk valóban használható, ill. jó választ adni.

Szerintem a barátnőd így reagált a bizalmas közlésedre. Ne csinálj magadnak problémát előle. A jövődet TE ALAPOZOD MAGADNAK ÉS NEM MÁS VALAKI. Ha járni fogsz a fiúval, látni fogod, hogyan viszonyul ehhez a barátnőd. Te pedig - esetleg - viszonozod.

2019. dec. 14. 12:22
 8/8 anonim ***** válasza:
76%

Ha az ember nem tud valamire reagálni és hirtelen éri van ilyen random nevetés.

Annyi hogy figyelj továbbra is rá.

Nekem is féltek a közelebbi barátaim ettől de annyi hogy a héten nem 5 délutánt töltök velük hanem csak 3-at.

Meg lehet oldani hogy ne hanyagolj senkit.

2019. dec. 15. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!