Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nevetett ki a srác?

Miért nevetett ki a srác?

Figyelt kérdés

Sétáltattam a kutyámat, és pont kakil. Mivel nemrég hoztam a menhelyről, és még csak most szoktatom szobatisztaságra, megdicsértem, hogy a fűbe kakilt ugye, és nem a szobába. És pont ment el mögöttem egy srác, és mikor ezt látta, kitört belőle a röhögés, bár láttam, hogy próbálja visszafojtani, meg a szája elé tette a kezét. Aztán még egyszer visszanézett mosolyogva.

Mi volt olyan vicces ebben, ti is röhögtetek volna?

L/19

2016. ápr. 15. 18:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát attól függ hogy adtad elő, elég lett volna megsimogatni és azt mondani ügyes kutya, akkor talán nem, de eltudom képzelni ahogy "jaj de cuki muki vagy ide kakikáltál, jó kutyi vagy" na jó lehet túloztam :D de valószínűleg a reakciódon nevetett és nem magán a szituáción.
2016. ápr. 15. 18:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Hogy dícsérted? Mit mondtál?
2016. ápr. 15. 18:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Attol fugg mit mondtal a kutyanak:DD
2016. ápr. 15. 18:54
 4/9 anonim válasza:
Hát.. én vissza mosolyogtam, nevettem volna..:D
2016. ápr. 15. 19:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Akárhogy nézem nem mindennap lát az ember olyan embereket akik kutyát dicsérnek azért hogy szart egyet. :D Nincs gond vele, de vicces, biztos feldobtad a srác napját vele.
2016. ápr. 15. 19:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Nincs vele semmi baj, de nem hétköznapi, az biztos. Én is röhögtem volna xDD
2016. ápr. 15. 19:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem túlkomplikálod, sz@rni kell ilyenekbe nagy ívben.
2016. ápr. 15. 19:16
 8/9 A kérdező kommentje:
Megsimogattam a fejét, és mondtam, hogy okos, ügyes kutya.
2016. ápr. 15. 19:30
 9/9 anonim ***** válasza:
A gyereknek soha nem kellett kutyát szobatisztaságra szoktatnia. Én mai napig időnként megdicsérem a kutyámat, amikor parancsra pisil. Nem értem hogyan lehetnek egyesek ekkor parasztok, mint az a srác...
2016. ápr. 15. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!