Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nevetett?

Miért nevetett?

Figyelt kérdés
Sétáltam az jardan és balra mellettem az úton piros volt a lámpa és állt egy kocsi amiben egy kissrác ült az anyós ülésen kb 10 lehetett és én épp kanyarodtam jobbra az úton tehát háttal voltam és egy ilyen nagyon bő póló volt rajtam és ilyen elég rövid rövid gatya de ra lógott a póló a fenekemre max egy kicsit látszott a sortom. Erre látom h néz a kisgyerek elnezek és fulesen keresztül is hallottam h nevetett... aztán nem nagyon hallottam mast, majd távolabb mentem hatra neztem és meg mindig engem nézett... ki nevetett h h nezek ki? Vagy kovernek gondolt azért nevetett? Meg nem mondtak rám h kövér lennék egyáltalán....
2020. aug. 10. 09:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Imádom ezeket a kérdéseket... Na vátj, akkor hozom megint a kristálygömböm, hátha tudok vele gondolatot olvasni.
2020. aug. 10. 09:33
 2/10 A kérdező kommentje:
De ha csak nevetett és utána nem ordított vagy mondott semmit amit hallottam volna akkor lehet nem is rajtam nevetett nem?
2020. aug. 10. 09:44
 3/10 A kérdező kommentje:
Kicsit ilyen dundibb volt a kisgyerek
2020. aug. 10. 09:44
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
XDDDD És az mit számít, hogy dundibb volt a gyerek? Honnan tudjuk, hogy min nevetett? Inkább kezdj valamit az önbizalomhiányoddal, mondom ezt úgy, hogy én is ilyen vagyok. De hidd el, hogy már nem is emlékszik rá. Nem kell túlgondolni. Meg lehet, hogy pont beszélgetett valakivel a kocsiban, és azért nevetett, 1000 oka lehet.
2020. aug. 10. 09:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy gyerek a puki szon is nevet
2020. aug. 10. 09:51
 6/10 anonim ***** válasza:
26%
Azért nevetett rajtad, mert nem tudsz rendesen mondatot tagolni.
2020. aug. 10. 10:00
 7/10 A kérdező kommentje:
Akkor csak beképzelem hogy rajtam nevetett ugye?
2020. aug. 10. 10:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2020. aug. 10. 10:08
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nevethetett mondjuk azon, hogy hátulról úgy tűnt, mintha nem lett volna gatya.
2020. aug. 10. 11:31
 10/10 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem valaki befingott a kocsiban, azt azon nevetett, de felőlem nyugodtan vegyél magadra mindent. 😏
2020. aug. 10. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!