Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért van az bármelyik munkahe...

Miért van az bármelyik munkahelyen ha bekerulök mindig van aki utálkozik?

Figyelt kérdés
Mindig ezt tapasztalom. Bekerülök a munkahelyre és mindig egy olyan "nagyszavú" ember akit sokan követnek, elkezd utálkozni. Munkámat teljesen ellátom, kimmunikativ, beilleszkedö, közvetlen típusú vagyok. És mindig van aki rontaná és rontja is a többiek elött az éppen kiépiteni kivánt elfogadásomat. Utálkozik vagy megfagy a levegö ha belépek. Úgy hogy egy rossz szót nem szólok hozzá. És rengetegen mennek utána. Miért van ez? Hogy tehetek ellene?
2021. jan. 20. 08:16
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
Primitív büdös parasztok léteznek sajnos. Ne is foglalkozz velük
2021. jan. 22. 23:49
 12/13 A kérdező kommentje:
Hú, hát köszönöm a válaszokat. Volt, egy hozzászóló aki azt,mondta hogy ha mindig mindenhol ezt tapasztalom akkor velem van e a baj? De lehet. Ezért kérdezek hogy más is tapasztalt e már iyet? Ismerem magam, vannak hibáim amikröl tudok. Elismerem a hibáim ha azzal szembesitenek, mert szeretnék megfelelni, illetve akkor tudok magamon változtatni. Éltem németországban ott ezt viszont nem tapasztaltam. Itthon annál inkább. Általában olyan 3-4 hónap után, kezdenek, (vagy akarnak?) annyira megismerni, hogy rá jönnek hogy jó csávó vagy, szeretek veled dolgozni. Volt már ilyenben is élményem, hogy kijött a kollégábol akaratlanul, hogy "héé te nem is vagy olyan rossz gyerek, ahogy beszélnek rolad" . Olyankor nézek magam elé. És nem értem hogy miért is mit tudnak beszélni (föleg rosszat)egy olyan emberröl aki uj, és nem ismerik? Mindegy.. akkor ezek szerint másnak is van ilyen élménye.
2021. jan. 24. 10:50
 13/13 1112 ***** válasza:

10.kommentelő vagyok

Még az eszembe jutott, hogy pl volt egy olyan sztori itt a gyakorin, az volt, hogy van egy külföldön is sikeres magyar modell, na, szóval meghívták őt is, meg az egyik Gyakori-felhasználót (?) is -vagy egy gyakorifelhasználó közeli ismerősét- na, és akkor tehát ezt a modellt, meg ezt a gyakorizót is mindkettejüket meghívták valami díszvacsorára, vagy esküvőre; és eleinte a modell-csaj tökre flegmázott; de amikor látta, hogy az illető a gyakorizó v barátja nem támadólag közelít felé, akkor utána elkezdett tök cuki lenni, és utána onnantól már lehetett vele tök rendesen, tök jól eldumálgatni.

Tehát hogy az a modellcsaj annyi bántást kapott, hogy már eleve erre a flegma-stílusra volt ráállva. Gondolom sokan azt feltételezték róla már előre is, hogy tökre beképzelt; vagy nemtom, lehet, hogy ilyen sztereotípiás előítéletekkel voltak iránta sokan, hogy pl úgy vélhetik akár sokan, hogy a modellek pl nem is lehetnek okosak, csak szépek, és ennyi az egész teljesítményük, amennyit genetikailag örököltek, de egyébként egyéb területen eredményt nem tudnak felmutatni, meg pl irigység is lehetett benne; tehát eleve a csajszi erre a "védekező-visszatámadó" állapotra volt ráállva; mert mindig készenlétben állt arra, hogy ha bárki be akar neki szólongatni, azt lepattintsa. És tehát amikor látta, hogy nem akarják őt bántani, akkor már ő is kedves lett, meg megnyílt, és lehetett vele beszélgetni.

Ja meg szal volt valami olyan komment is valahol, hogy ugyanezzel a csajjal, akit írtam, szal pl olyan volt, hogy valaki nézett vele magyar tv-csatorna által készített interjút is; ott tök beképzeltnek tűnt neki ez a csaj; meg nézett vele német tévéadó által készített interjút is; és hogy ott meg tök cuki volt. Lehet, hogy pl azért tűnhetett ott neki másmilyennek, mert pl Itthon sokan támadták tehát ezekért, hogy ő csak szép, de egyebet nem tud felmutatni, meg ilyeneket előfeltételeztek róla az emberek, hogy "biztos beképzelt", és tehát meg Németországban meg pl nem kapta ugyanezeket a beszólongatásokat; nem terjengtek ilyen vélekedések vele kapcsolatban. (Vagy pl akár az is lehet, hogy csak nem jutott el hozzá mert kevés időt töltött ott,és akivel találkozott, az mind szeretettel fogadta.)

||||

Meg szal tehát pl ha te mondjuk fiatal vagy, akkor lehet, hogy pl valami rögeszméből előfeltételezik; hogy "Jaj most ez a kis beképzelt kis fiatal milyen nagyra van magával, hogy bekerült egy ilyen munkahelyre". Szóval lehet,hogy valamiért, alaptalanul, azt hiszik rólad, hogy beképzelt vagy; és azért próbálják "letörni a szárnyaidat". Tehát hogy most lehet, hogy azt hiszik, hogy el vagy szállva attól, hogy felvettek egy interjú alapján, és most azt is hiheted ettől, hogy "te sz*rtad a spanyol viaszt". (Ezt a mondást valahol hallottam.) Tehát hogy lehet ez is, de ez már ilyen gonoszság, vagy lehet, hogy inkább tudatlanság, hogy ez a "Jajj, nehogy azt higgye már, hogy ő ettől most valaki." Tehát ez sem jó; tehát sajnos ja, vannak ilyen emberek. Ez a "megszoksz, vagy megszöksz." Valaki pl egyszer egy tv-ben mondta, hogy rájött, hogy ez neki nem jó, nem működik ez a "beosztott"/beosztotti-lét. És akkor szerencsére neki sikerült egy saját vállalkozást alapítania.

2021. jan. 24. 14:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!