Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dolgoznál ingyen?

Dolgoznál ingyen?

Figyelt kérdés
De cserébe azt a kaját kapnád mindennap, amit szeretnél, meg kapnál lakást, PC-t, vagy autót, csak pénzt nem.
2021. jan. 15. 10:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
55%
Valahogy hasonlóan vannak a háztartásbeli nők. Tegyük fel megkap mindent, csak pénzt nem. Viszont, ha szar kerül a palacsintába, akkor nincs semmije, amire alapozhatná az új életét. Szóval a saját pénz, fizetés = szabadság.
2021. jan. 15. 13:32
 22/24 anonim ***** válasza:
29%
Fura elképzelés, de eleinte talán még jó, okés lenne ez a dolog, de beleunnék, nem érezném jól benne magamat, tehát nem.
2021. jan. 15. 15:01
 23/24 anonim ***** válasza:
0%
Én belemennék olyan feltétellel, hogy amit kérek és enged a munkáltató, akkor ne csak egyszer lehessen, akár kocsit is bizonyos érték határig. Ez esetben, akkor kérnék egy Suzukit (még azt sem mondhatod, hogy drága kocsit kértem), de azt minden hónapban és eladnám 0 kilométeresen, több pénzem lenne, mint ha kp-ban lenne a fizetés 🤣 0 kilométeresen használtként átlagfizetésnél többért tudnám eladni, kereslet lenne minden hónapban, ha nincs Suzukira kereslet, akkor olyat kérnék, amire aktuálisan van és a munkáltató is leokézza 🤣
2021. jan. 15. 19:47
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én szívesen dolgoznék így. Nekem nincsenek nagy igényeim. Nem vágyok utazni és drága cuccokat vásárolni. Nem fogyasztok alkoholt, kávét és cigarettát soha, mert feleslegesnek és károsnak tartom. Nekem annyi igényem lenne, hogy kapjak átlagos minőségű ételt számomra elég mennyiségben, legyen egy tűrhető állapotban levő lakás vagy ház, ahol egyedül élhetek, legyen internet és megtehessem, hogy csak olyan ruhadarabokat hordjak, amilyenek nekem tetszenek. Nem kellenek drága holmik, nekem az olcsóbb, használt ruhák is megfelelnek. Ezen kívül számomra az is fontos, hogy szabadon kijárhassak a lakásomból bármikor és ne kelljen engedélyt kérnem az otthonom elhagyására. Ha ezek a feltetelek teljesülnek, akkor cserébe nagyon szívesen dolgoznék bárhol, ahol számomra megfelelő körülmények vannak. (Ilyen téren sincsenek nagy igényeim.)
2022. jún. 17. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!